Vreedzame school Groningen

Research output: Book/ReportReportProfessional

37 Downloads (Pure)

Abstract

Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages7
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Kassenberg, A., & Petri, D. (2013). Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen.
Kassenberg, Annelies ; Petri, Dorien. / Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.
@book{cfa40a5f080b4d1b9c6d264c703946bf,
title = "Vreedzame school Groningen",
abstract = "Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.",
keywords = "basisscholen, sociaal gedrag",
author = "Annelies Kassenberg and Dorien Petri",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Kassenberg, A & Petri, D 2013, Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen.

Vreedzame school Groningen. / Kassenberg, Annelies; Petri, Dorien.

Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Vreedzame school Groningen

AU - Kassenberg, Annelies

AU - Petri, Dorien

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.

AB - Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.

KW - basisscholen

KW - sociaal gedrag

M3 - Report

BT - Vreedzame school Groningen

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Kassenberg A, Petri D. Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.