Vreedzame school Groningen

Research output: Book/ReportReportProfessional

33 Downloads (Pure)

Abstract

Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages7
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  Kassenberg, A., & Petri, D. (2013). Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen.
  Kassenberg, Annelies ; Petri, Dorien. / Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.
  @book{cfa40a5f080b4d1b9c6d264c703946bf,
  title = "Vreedzame school Groningen",
  abstract = "Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.",
  keywords = "basisscholen, sociaal gedrag",
  author = "Annelies Kassenberg and Dorien Petri",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Kassenberg, A & Petri, D 2013, Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen.

  Vreedzame school Groningen. / Kassenberg, Annelies; Petri, Dorien.

  Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Vreedzame school Groningen

  AU - Kassenberg, Annelies

  AU - Petri, Dorien

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.

  AB - Afgelopen schooljaar heeft de Hanzehogeschool Groningen en het Lectoraat Integraal Jeugdbeleid een nulmeting gehouden onder de vreedzame scholen in Groningen. Op vijf verschillende basisscholen uit Lewenborg, Paddepoel en de Oosterparkwijk is een vragenlijst afgenomen. De vragenlijst met vragen over het sociale gedrag van hun leerlingen is ingevuld door directeuren, leerkrachten, intern begeleiders en brugfunctionarissen. Om de vergelijking te kunnen maken tussen de vijf basisscholen is er een (geanonimiseerd) rapport verschenen.

  KW - basisscholen

  KW - sociaal gedrag

  M3 - Report

  BT - Vreedzame school Groningen

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Kassenberg A, Petri D. Vreedzame school Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.