Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde

Mark P. Mobach, Niels van Steenis, Martin Stijnenbosch, Jan Veuger

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages7
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Mobach, M. P., van Steenis, N., Stijnenbosch, M., & Veuger, J. (2014). Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Mobach, Mark P. ; van Steenis, Niels ; Stijnenbosch, Martin ; Veuger, Jan. / Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 7 p.
@book{a5b46a3b07f6413faec3ff261f604574,
title = "Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde",
abstract = "Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.",
keywords = "Groningen Airport Eelde, living lab, ontmoetingsplek",
author = "Mobach, {Mark P.} and {van Steenis}, Niels and Martin Stijnenbosch and Jan Veuger",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Mobach, MP, van Steenis, N, Stijnenbosch, M & Veuger, J 2014, Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. / Mobach, Mark P.; van Steenis, Niels; Stijnenbosch, Martin; Veuger, Jan.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 7 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde

AU - Mobach, Mark P.

AU - van Steenis, Niels

AU - Stijnenbosch, Martin

AU - Veuger, Jan

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.

AB - Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.

KW - Groningen Airport Eelde

KW - living lab

KW - ontmoetingsplek

M3 - Report

BT - Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

Mobach MP, van Steenis N, Stijnenbosch M, Veuger J. Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 7 p.