Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde

Mark P. Mobach, Niels van Steenis, Martin Stijnenbosch, Jan Veuger

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages7
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  Mobach, M. P., van Steenis, N., Stijnenbosch, M., & Veuger, J. (2014). Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Mobach, Mark P. ; van Steenis, Niels ; Stijnenbosch, Martin ; Veuger, Jan. / Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 7 p.
  @book{a5b46a3b07f6413faec3ff261f604574,
  title = "Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde",
  abstract = "Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.",
  keywords = "Groningen Airport Eelde, living lab, ontmoetingsplek",
  author = "Mobach, {Mark P.} and {van Steenis}, Niels and Martin Stijnenbosch and Jan Veuger",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Mobach, MP, van Steenis, N, Stijnenbosch, M & Veuger, J 2014, Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

  Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. / Mobach, Mark P.; van Steenis, Niels; Stijnenbosch, Martin; Veuger, Jan.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 7 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde

  AU - Mobach, Mark P.

  AU - van Steenis, Niels

  AU - Stijnenbosch, Martin

  AU - Veuger, Jan

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.

  AB - Het document gaat in op de mogelijkheden om Groningen Airport Eelde verder te ontwikkelen als ontmoetingsplek. De aanzet hiertoe wordt gegeven in de vorm van een Living Lab. Dit is een samenwerkingsverband, gericht op het samenbrengen van gebruikers, het bedrijfsleven, de wetenschappelijke wereld en overheidsinstellingen. In het Living Lab kunnen onderzoeks- en onderwijsactiviteiten plaatsvinden. Het voorstel is om een campus te realiseren op het vliegveld.

  KW - Groningen Airport Eelde

  KW - living lab

  KW - ontmoetingsplek

  M3 - Report

  BT - Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  CY - Groningen

  ER -

  Mobach MP, van Steenis N, Stijnenbosch M, Veuger J. Voorstel living lab omgeving groningen Airport Eelde. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 7 p.