Voetballers moeten juist twitteren!

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Gregory van der Wiel van Ajax kwam vorig jaar tweemaal in opspraak vanwege tweets: één keer vanwege stapgedrag tijdens een trainingskamp, later vanwege een concertbezoek na een afmelding bij het Nederlands elftal. Van der Wiel besloot te stoppen met Twitter. Dat de combinatie voetballers en Twitter nog niet echt op gang komt blijk uit ook het verbod dat Ryan Babel kreeg van Liverpool trainer Benitez. Dit was naar aanleiding van kritiek op de toch al onder vuur liggende trainer.
Original languageDutch
PublisherMarketingfacts.nl
Publication statusPublished - 1 Feb 2010

Keywords

  • sport marketing

Cite this

@misc{bb446f54f74049168ccd1bb95d2b0927,
title = "Voetballers moeten juist twitteren!",
abstract = "Gregory van der Wiel van Ajax kwam vorig jaar tweemaal in opspraak vanwege tweets: {\'e}{\'e}n keer vanwege stapgedrag tijdens een trainingskamp, later vanwege een concertbezoek na een afmelding bij het Nederlands elftal. Van der Wiel besloot te stoppen met Twitter. Dat de combinatie voetballers en Twitter nog niet echt op gang komt blijk uit ook het verbod dat Ryan Babel kreeg van Liverpool trainer Benitez. Dit was naar aanleiding van kritiek op de toch al onder vuur liggende trainer.",
keywords = "sportmarketing, sociale media, sport marketing",
author = "Hans Slender",
year = "2010",
month = "2",
day = "1",
language = "Dutch",
publisher = "Marketingfacts.nl",

}

Slender, H, Voetballers moeten juist twitteren!, 2010, Web publication/site, Marketingfacts.nl.
Voetballers moeten juist twitteren! Slender, Hans (Author). 2010. Marketingfacts.nl.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Voetballers moeten juist twitteren!

AU - Slender, Hans

PY - 2010/2/1

Y1 - 2010/2/1

N2 - Gregory van der Wiel van Ajax kwam vorig jaar tweemaal in opspraak vanwege tweets: één keer vanwege stapgedrag tijdens een trainingskamp, later vanwege een concertbezoek na een afmelding bij het Nederlands elftal. Van der Wiel besloot te stoppen met Twitter. Dat de combinatie voetballers en Twitter nog niet echt op gang komt blijk uit ook het verbod dat Ryan Babel kreeg van Liverpool trainer Benitez. Dit was naar aanleiding van kritiek op de toch al onder vuur liggende trainer.

AB - Gregory van der Wiel van Ajax kwam vorig jaar tweemaal in opspraak vanwege tweets: één keer vanwege stapgedrag tijdens een trainingskamp, later vanwege een concertbezoek na een afmelding bij het Nederlands elftal. Van der Wiel besloot te stoppen met Twitter. Dat de combinatie voetballers en Twitter nog niet echt op gang komt blijk uit ook het verbod dat Ryan Babel kreeg van Liverpool trainer Benitez. Dit was naar aanleiding van kritiek op de toch al onder vuur liggende trainer.

KW - sportmarketing

KW - sociale media

KW - sport marketing

M3 - Web publication/site

PB - Marketingfacts.nl

ER -