Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding

Paul van Geert, Henderien Steenbeek, Marianne Fraiquin, Marleen Bezemer, Herman Veenker

Research output: Working paperProfessional

Abstract

De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg geëvalueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.
Original languageDutch
Number of pages10
Publication statusPublished - Apr 2011

Keywords

  Cite this

  van Geert, P., Steenbeek, H., Fraiquin, M., Bezemer, M., & Veenker, H. (2011). Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding.
  van Geert, Paul ; Steenbeek, Henderien ; Fraiquin, Marianne ; Bezemer, Marleen ; Veenker, Herman. / Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek : handleiding. 2011.
  @techreport{880c726657e046efa0929bea89e37e78,
  title = "Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding",
  abstract = "De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg ge{\"e}valueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.",
  keywords = "talentontwikkeling",
  author = "{van Geert}, Paul and Henderien Steenbeek and Marianne Fraiquin and Marleen Bezemer and Herman Veenker",
  year = "2011",
  month = "4",
  language = "Dutch",
  type = "WorkingPaper",

  }

  van Geert, P, Steenbeek, H, Fraiquin, M, Bezemer, M & Veenker, H 2011 'Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding'.

  Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek : handleiding. / van Geert, Paul; Steenbeek, Henderien; Fraiquin, Marianne; Bezemer, Marleen; Veenker, Herman.

  2011.

  Research output: Working paperProfessional

  TY - UNPB

  T1 - Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek

  T2 - handleiding

  AU - van Geert, Paul

  AU - Steenbeek, Henderien

  AU - Fraiquin, Marianne

  AU - Bezemer, Marleen

  AU - Veenker, Herman

  PY - 2011/4

  Y1 - 2011/4

  N2 - De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg geëvalueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.

  AB - De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg geëvalueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.

  KW - talentontwikkeling

  M3 - Working paper

  BT - Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek

  ER -

  van Geert P, Steenbeek H, Fraiquin M, Bezemer M, Veenker H. Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding. 2011 Apr.