Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding

Paul van Geert, Henderien Steenbeek, Marianne Fraiquin, Marleen Bezemer, Herman Veenker

Research output: Working paperProfessional

Abstract

De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg geëvalueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.
Original languageDutch
Number of pages10
Publication statusPublished - Apr 2011

Cite this

van Geert, P., Steenbeek, H., Fraiquin, M., Bezemer, M., & Veenker, H. (2011). Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding.
van Geert, Paul ; Steenbeek, Henderien ; Fraiquin, Marianne ; Bezemer, Marleen ; Veenker, Herman. / Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek : handleiding. 2011.
@techreport{880c726657e046efa0929bea89e37e78,
title = "Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding",
abstract = "De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg ge{\"e}valueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.",
keywords = "talentontwikkeling",
author = "{van Geert}, Paul and Henderien Steenbeek and Marianne Fraiquin and Marleen Bezemer and Herman Veenker",
year = "2011",
month = "4",
language = "Dutch",
type = "WorkingPaper",

}

van Geert, P, Steenbeek, H, Fraiquin, M, Bezemer, M & Veenker, H 2011 'Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding'.

Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek : handleiding. / van Geert, Paul; Steenbeek, Henderien; Fraiquin, Marianne; Bezemer, Marleen; Veenker, Herman.

2011.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek

T2 - handleiding

AU - van Geert, Paul

AU - Steenbeek, Henderien

AU - Fraiquin, Marianne

AU - Bezemer, Marleen

AU - Veenker, Herman

PY - 2011/4

Y1 - 2011/4

N2 - De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg geëvalueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.

AB - De visiewijzer is ontwikkeld in het kader van de pilot Expertisecentrum Talentenkracht 2009-2010. De visiewijzer is toen ingezet als instrument voor schoolontwikkeling bij de deelnemende pilotscholen. Het instrument kan echter in verschillende trajecten en voor verschillende doelgroepen ingezet worden, zie ook de volgende paragraaf. De visiewijzer is een product in ontwikkeling. De onderstaande handleiding moet dan ook als richtlijn beschouwd worden. In samenwerking met gebruikers van de visiewijzer kan het document en product gaandeweg geëvalueerd en aangepast worden. Bij de visiewijzer horen de volgende onderdelen: - De handleiding - Het stellingenblad - Het excell-bestand met stellingen.

KW - talentontwikkeling

M3 - Working paper

BT - Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek

ER -

van Geert P, Steenbeek H, Fraiquin M, Bezemer M, Veenker H. Visiewijzer TalentenKracht en Wetenschap &Techniek: handleiding. 2011 Apr.