Vignet Ontdekkingsstraten

Alexander Grit, Maaike de Jong, Eti de Vries, Eduard Plate

Research output: Working paperProfessional

20 Downloads (Pure)

Abstract

Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).
Original languageDutch
Number of pages3
Publication statusPublished - 5 Sep 2018

Keywords

  • inner cities
  • entrepreneurship

Cite this

Grit, A., de Jong, M., de Vries, E., & Plate, E. (2018). Vignet Ontdekkingsstraten.
Grit, Alexander ; de Jong, Maaike ; de Vries, Eti ; Plate, Eduard. / Vignet Ontdekkingsstraten. 2018.
@techreport{c183aa6234694aff87c88e7dd07c3cfb,
title = "Vignet Ontdekkingsstraten",
abstract = "Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).",
keywords = "binnensteden, ondernemerschap, inner cities, entrepreneurship",
author = "Alexander Grit and {de Jong}, Maaike and {de Vries}, Eti and Eduard Plate",
year = "2018",
month = "9",
day = "5",
language = "Dutch",
type = "WorkingPaper",

}

Grit, A, de Jong, M, de Vries, E & Plate, E 2018 'Vignet Ontdekkingsstraten'.

Vignet Ontdekkingsstraten. / Grit, Alexander; de Jong, Maaike; de Vries, Eti; Plate, Eduard.

2018.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Vignet Ontdekkingsstraten

AU - Grit, Alexander

AU - de Jong, Maaike

AU - de Vries, Eti

AU - Plate, Eduard

PY - 2018/9/5

Y1 - 2018/9/5

N2 - Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).

AB - Het lectoraat Ondernemen in Verandering, een samenwerking tussen Hanzehogeschool en Alfa-college is de initiatiefnemer van dit vignet. De opstellers van het vignet (partners en medewerkers van het lectoraat; co-auteurs), Alexander Grit, Maaike de Jong, Eduard Plate en Eti de Vries beschrijven de uitgangspunten van het project Ontdekkingsstraten. Het doel is om de binnenstad positief te veranderen door een uitdagend samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs, ondernemers en andere partners dat leidt tot een (meer) verrassende binnenstad. Het vignet heeft als doel om inhoudelijk richting te geven aan het lab/IWP Ontdekkingsstraten. (Een IWP is een innovatie werkplaats).

KW - binnensteden

KW - ondernemerschap

KW - inner cities

KW - entrepreneurship

M3 - Working paper

BT - Vignet Ontdekkingsstraten

ER -

Grit A, de Jong M, de Vries E, Plate E. Vignet Ontdekkingsstraten. 2018 Sep 5.