Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?

Angelique van Wingerden

Research output: Book/ReportReportProfessional

16 Downloads (Pure)

Abstract

Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. Eén loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).
Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.
Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?
Samenwerkingsverband KKNN.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages16
Publication statusPublished - 2014

Cite this

van Wingerden, A. (2014). Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
van Wingerden, Angelique. / Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 16 p.
@book{198469d756cc4026baf17aa041673772,
title = "Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?",
abstract = "Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. E{\'e}n loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?Samenwerkingsverband KKNN.",
keywords = "kennisnetwerk krimp, noord-nederland, krimp, kennisoverdracht",
author = "{van Wingerden}, Angelique",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

van Wingerden, A 2014, Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? / van Wingerden, Angelique.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 16 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

T2 - wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?

AU - van Wingerden, Angelique

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. Eén loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?Samenwerkingsverband KKNN.

AB - Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. Eén loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?Samenwerkingsverband KKNN.

KW - kennisnetwerk krimp

KW - noord-nederland

KW - krimp

KW - kennisoverdracht

M3 - Report

BT - Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

van Wingerden A. Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 16 p.