Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?

Angelique van Wingerden

Research output: Book/ReportReportProfessional

10 Downloads (Pure)

Abstract

Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. Eén loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).
Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.
Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?
Samenwerkingsverband KKNN.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages16
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  van Wingerden, A. (2014). Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  van Wingerden, Angelique. / Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 16 p.
  @book{198469d756cc4026baf17aa041673772,
  title = "Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?",
  abstract = "Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. E{\'e}n loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?Samenwerkingsverband KKNN.",
  keywords = "kennisnetwerk krimp, noord-nederland, krimp, kennisoverdracht",
  author = "{van Wingerden}, Angelique",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  van Wingerden, A 2014, Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

  Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland : wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? / van Wingerden, Angelique.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 16 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

  T2 - wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder?

  AU - van Wingerden, Angelique

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. Eén loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?Samenwerkingsverband KKNN.

  AB - Vier jaar geleden verzochten de drie noordelijke provincies aan de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen om een netwerk op te richten waar professionals kennis over krimp kunnen halen en brengen. Eén loket: van het Noorden, voor het Noorden. Dit verzoek heeft geleid tot het Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland (KKNN).Het KKNN zou onder meer het volgende bieden: een website, database, kennismakelaarsfunctie, kleinschalige themabijeenkomsten, samenwerking, een overzicht geven van onderzoeken en een onderzoekagenda ontwikkelen. Dit is vertaald in de drie pijlers van het KKNN, te weten: kennisnetwerk, kennisdelen en kennis ontwikkelen.Waar staat het KKNN nu en hoe nu verder?Samenwerkingsverband KKNN.

  KW - kennisnetwerk krimp

  KW - noord-nederland

  KW - krimp

  KW - kennisoverdracht

  M3 - Report

  BT - Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  CY - Groningen

  ER -

  van Wingerden A. Vier jaar Kennisnetwerk Krimp Noord-Nederland: wat heeft het opgeleverd en hoe nu verder? Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014. 16 p.