Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge

Research output: Book/ReportReportProfessional

26 Downloads (Pure)

Abstract

Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages34
Publication statusPublished - 2012

Cite this

Rozema, J. (2012). Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Rozema, Jannie. / Veur en deur ons saomen : Advies voor Nieuw-Balinge. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2012. 34 p.
@book{c8e89a7e91e549e89d5a0c817ac27a13,
title = "Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge",
abstract = "Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).",
keywords = "leefomgeving, leefbaarheid, adviezen, nieuw-balinge",
author = "Jannie Rozema",
year = "2012",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Rozema, J 2012, Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

Veur en deur ons saomen : Advies voor Nieuw-Balinge. / Rozema, Jannie.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2012. 34 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Veur en deur ons saomen

T2 - Advies voor Nieuw-Balinge

AU - Rozema, Jannie

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

AB - Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

KW - leefomgeving

KW - leefbaarheid

KW - adviezen

KW - nieuw-balinge

M3 - Report

BT - Veur en deur ons saomen

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

Rozema J. Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2012. 34 p.