Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge

Research output: Book/ReportReportProfessional

22 Downloads (Pure)

Abstract

Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages34
Publication statusPublished - 2012

Keywords

  Cite this

  Rozema, J. (2012). Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Rozema, Jannie. / Veur en deur ons saomen : Advies voor Nieuw-Balinge. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2012. 34 p.
  @book{c8e89a7e91e549e89d5a0c817ac27a13,
  title = "Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge",
  abstract = "Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).",
  keywords = "leefomgeving, leefbaarheid, adviezen, nieuw-balinge",
  author = "Jannie Rozema",
  year = "2012",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Rozema, J 2012, Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen.

  Veur en deur ons saomen : Advies voor Nieuw-Balinge. / Rozema, Jannie.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2012. 34 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Veur en deur ons saomen

  T2 - Advies voor Nieuw-Balinge

  AU - Rozema, Jannie

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

  AB - Aan Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge zijn adviezen uitgebracht over hoe in Nieuw-Balinge inwoners de kwaliteit van de leefomgeving kunnen verbeteren. De adviezen gaan over de woonomgeving, het wonen, het sociale klimaat, de voorzieningen en het organiserend vermogen. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. (2012). Nieuw-Balinge 2011. Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

  KW - leefomgeving

  KW - leefbaarheid

  KW - adviezen

  KW - nieuw-balinge

  M3 - Report

  BT - Veur en deur ons saomen

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  CY - Groningen

  ER -

  Rozema J. Veur en deur ons saomen: Advies voor Nieuw-Balinge. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2012. 34 p.