Verzamelde werken

Adri Broeke

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  Abstract

  Dit boek is een door Adri Broeke zelf samengestelde bloemlezing uit 40 jaar schrijven als ALO/SGM/HIS-medewerker. Een indrukwekkend en rijk verhaal dat een niet weg te denken bijdrage heeft geleverd aan de identiteit van de sportopleidingen in Groningen. Geweldig dat deze kennis door middel van een boek een voor iedereen toegankelijke plek krijgt.
  Original languageDutch
  Publishers.n.
  Number of pages182
  Publication statusPublished - 2014

  Cite this

  Broeke, A. (2014). Verzamelde werken. s.n.
  Broeke, Adri. / Verzamelde werken. s.n., 2014. 182 p.
  @book{abbee8546e224db1b4a03cac62d71573,
  title = "Verzamelde werken",
  abstract = "Dit boek is een door Adri Broeke zelf samengestelde bloemlezing uit 40 jaar schrijven als ALO/SGM/HIS-medewerker. Een indrukwekkend en rijk verhaal dat een niet weg te denken bijdrage heeft geleverd aan de identiteit van de sportopleidingen in Groningen. Geweldig dat deze kennis door middel van een boek een voor iedereen toegankelijke plek krijgt.",
  keywords = "sportopleidingen, sportmanagement",
  author = "Adri Broeke",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "s.n.",

  }

  Broeke, A 2014, Verzamelde werken. s.n.

  Verzamelde werken. / Broeke, Adri.

  s.n., 2014. 182 p.

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Verzamelde werken

  AU - Broeke, Adri

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Dit boek is een door Adri Broeke zelf samengestelde bloemlezing uit 40 jaar schrijven als ALO/SGM/HIS-medewerker. Een indrukwekkend en rijk verhaal dat een niet weg te denken bijdrage heeft geleverd aan de identiteit van de sportopleidingen in Groningen. Geweldig dat deze kennis door middel van een boek een voor iedereen toegankelijke plek krijgt.

  AB - Dit boek is een door Adri Broeke zelf samengestelde bloemlezing uit 40 jaar schrijven als ALO/SGM/HIS-medewerker. Een indrukwekkend en rijk verhaal dat een niet weg te denken bijdrage heeft geleverd aan de identiteit van de sportopleidingen in Groningen. Geweldig dat deze kennis door middel van een boek een voor iedereen toegankelijke plek krijgt.

  KW - sportopleidingen

  KW - sportmanagement

  M3 - Book

  BT - Verzamelde werken

  PB - s.n.

  ER -

  Broeke A. Verzamelde werken. s.n., 2014. 182 p.