Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten

Research output: Other contributionOther research output

Abstract

Het verslag is als volgt opgebouwd. In hoofdstuk 1 wordt verslag gedaan van de uitwisseling van de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op het gebied van rehabilitatie van de Hanzehogeschool Groningen en Rutgers University. Hoofdstuk 2 doet verslag van de bezoeken aan twee Begeleid Leren-programma’s in New Jersey. De deelnemers volgden ook een tweedaagse training in cognitive remediation op het gebied van Begeleid Leren. In hoofdstuk 3 wordt deze training beschreven. In de slotbeschouwing wordt puntsgewijs een aantal opgevallen zaken op een rijtje gezet. In de bijlagen bevindt zich enige achtergrondinformatie behorende bij de drie hoofdstukken.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation
Number of pages34
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  Hiddink, F., Hofstra, J., & Korevaar, E. L. (2015). Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation.
  Hiddink, Franca ; Hofstra, Jacomijn ; Korevaar, E.L. / Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten. 2015. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation. 34 p.
  @misc{63f2fa26ff7744b1b0dd6747213f1894,
  title = "Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten",
  abstract = "Het verslag is als volgt opgebouwd. In hoofdstuk 1 wordt verslag gedaan van de uitwisseling van de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op het gebied van rehabilitatie van de Hanzehogeschool Groningen en Rutgers University. Hoofdstuk 2 doet verslag van de bezoeken aan twee Begeleid Leren-programma’s in New Jersey. De deelnemers volgden ook een tweedaagse training in cognitive remediation op het gebied van Begeleid Leren. In hoofdstuk 3 wordt deze training beschreven. In de slotbeschouwing wordt puntsgewijs een aantal opgevallen zaken op een rijtje gezet. In de bijlagen bevindt zich enige achtergrondinformatie behorende bij de drie hoofdstukken.",
  keywords = "rehabilitatie, verenigde staten",
  author = "Franca Hiddink and Jacomijn Hofstra and E.L. Korevaar",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation",
  type = "Other",

  }

  Hiddink, F, Hofstra, J & Korevaar, EL 2015, Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation.

  Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten. / Hiddink, Franca; Hofstra, Jacomijn; Korevaar, E.L.

  34 p. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation. 2015, Verslag van een werkbezoek.

  Research output: Other contributionOther research output

  TY - GEN

  T1 - Verslag van een werkbezoek aan rehabilitatieactiviteiten in New Jersey, Verenigde Staten

  AU - Hiddink, Franca

  AU - Hofstra, Jacomijn

  AU - Korevaar, E.L.

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Het verslag is als volgt opgebouwd. In hoofdstuk 1 wordt verslag gedaan van de uitwisseling van de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op het gebied van rehabilitatie van de Hanzehogeschool Groningen en Rutgers University. Hoofdstuk 2 doet verslag van de bezoeken aan twee Begeleid Leren-programma’s in New Jersey. De deelnemers volgden ook een tweedaagse training in cognitive remediation op het gebied van Begeleid Leren. In hoofdstuk 3 wordt deze training beschreven. In de slotbeschouwing wordt puntsgewijs een aantal opgevallen zaken op een rijtje gezet. In de bijlagen bevindt zich enige achtergrondinformatie behorende bij de drie hoofdstukken.

  AB - Het verslag is als volgt opgebouwd. In hoofdstuk 1 wordt verslag gedaan van de uitwisseling van de onderzoeks- en onderwijsactiviteiten op het gebied van rehabilitatie van de Hanzehogeschool Groningen en Rutgers University. Hoofdstuk 2 doet verslag van de bezoeken aan twee Begeleid Leren-programma’s in New Jersey. De deelnemers volgden ook een tweedaagse training in cognitive remediation op het gebied van Begeleid Leren. In hoofdstuk 3 wordt deze training beschreven. In de slotbeschouwing wordt puntsgewijs een aantal opgevallen zaken op een rijtje gezet. In de bijlagen bevindt zich enige achtergrondinformatie behorende bij de drie hoofdstukken.

  KW - rehabilitatie

  KW - verenigde staten

  M3 - Other contribution

  PB - Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation

  ER -