Verslag kennisbijeenkomst ‘crowdfunding voor eventmanagers’

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Woensdag 22 oktober organiseerden Mieke Zijl (namens KennisCentrum Events Drenthe) en Hans Slender (namens Sportplein Groningen) gezamenlijk een kennisbijeenkomst over crowdfunding voor sportevenementen. Het programma vond plaats bij het TT Circuit in Assen en werd verzorgt door crowdfuncing expert Ronald Kleverlaan. Kleverlaan is een van de bekendste crowdfunding experts in Nederland. Naast lezingen en adviestrajecten adviseert Kleverlaan ook de Europese Commissie op het gebied van crowdfunding binnen het Horizon 2020 programma. Zowel theoretisch als qua praktische voorbeelden was het een erg inspirerende avond. Hieronder een samenvatting van de inhoud.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Publication statusPublished - 23 Oct 2014

Keywords

  • sport events
  • crowdfunding

Cite this

Slender, H. (Author). (2014). Verslag kennisbijeenkomst ‘crowdfunding voor eventmanagers’. Web publication/site, Hanzehogeschool Groningen. Retrieved from http://sporthuddle.nl/?p=491
@misc{f02ffb954f47451c9025dd90d318d118,
title = "Verslag kennisbijeenkomst ‘crowdfunding voor eventmanagers’",
abstract = "Woensdag 22 oktober organiseerden Mieke Zijl (namens KennisCentrum Events Drenthe) en Hans Slender (namens Sportplein Groningen) gezamenlijk een kennisbijeenkomst over crowdfunding voor sportevenementen. Het programma vond plaats bij het TT Circuit in Assen en werd verzorgt door crowdfuncing expert Ronald Kleverlaan. Kleverlaan is een van de bekendste crowdfunding experts in Nederland. Naast lezingen en adviestrajecten adviseert Kleverlaan ook de Europese Commissie op het gebied van crowdfunding binnen het Horizon 2020 programma. Zowel theoretisch als qua praktische voorbeelden was het een erg inspirerende avond. Hieronder een samenvatting van de inhoud.",
keywords = "sportevenementen, crowdfunding, sportmarketing, sociale media, sport events, crowdfunding",
author = "Hans Slender",
year = "2014",
month = "10",
day = "23",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Slender, H, Verslag kennisbijeenkomst ‘crowdfunding voor eventmanagers’, 2014, Web publication/site, Hanzehogeschool Groningen.
Verslag kennisbijeenkomst ‘crowdfunding voor eventmanagers’. Slender, Hans (Author). 2014. Hanzehogeschool Groningen.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Verslag kennisbijeenkomst ‘crowdfunding voor eventmanagers’

AU - Slender, Hans

PY - 2014/10/23

Y1 - 2014/10/23

N2 - Woensdag 22 oktober organiseerden Mieke Zijl (namens KennisCentrum Events Drenthe) en Hans Slender (namens Sportplein Groningen) gezamenlijk een kennisbijeenkomst over crowdfunding voor sportevenementen. Het programma vond plaats bij het TT Circuit in Assen en werd verzorgt door crowdfuncing expert Ronald Kleverlaan. Kleverlaan is een van de bekendste crowdfunding experts in Nederland. Naast lezingen en adviestrajecten adviseert Kleverlaan ook de Europese Commissie op het gebied van crowdfunding binnen het Horizon 2020 programma. Zowel theoretisch als qua praktische voorbeelden was het een erg inspirerende avond. Hieronder een samenvatting van de inhoud.

AB - Woensdag 22 oktober organiseerden Mieke Zijl (namens KennisCentrum Events Drenthe) en Hans Slender (namens Sportplein Groningen) gezamenlijk een kennisbijeenkomst over crowdfunding voor sportevenementen. Het programma vond plaats bij het TT Circuit in Assen en werd verzorgt door crowdfuncing expert Ronald Kleverlaan. Kleverlaan is een van de bekendste crowdfunding experts in Nederland. Naast lezingen en adviestrajecten adviseert Kleverlaan ook de Europese Commissie op het gebied van crowdfunding binnen het Horizon 2020 programma. Zowel theoretisch als qua praktische voorbeelden was het een erg inspirerende avond. Hieronder een samenvatting van de inhoud.

KW - sportevenementen

KW - crowdfunding

KW - sportmarketing

KW - sociale media

KW - sport events

KW - crowdfunding

M3 - Web publication/site

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -