Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika

Research output: Other contributionOther research output

39 Downloads (Pure)

Abstract

Van 17 tot 26 november 2016 werd door medewerkers van het Lectoraat Rehabilitatie een werkbezoek afgelegd aan de Westkaap in Zuid Afrika. Eén onderdeel van het bezoek was de deelname aan het wereldcongres van de World Psychiatric Association, waarbij ook zelf een symposium over Begeleid Leren werd verzorgd. Een ander onderdeel waren werkbezoeken aan diverse (rehabilitatie)activiteiten in Wellington en omgeving.
Het doel van het bezoek was om kennis over Begeleid Leren verder te verspreiden en om de al bijna 18 jaar bestaande samenwerkingsrelatie tussen het lectoraat Rehabilitatie en rehabilitatie- en herstelprogramma’s in de Westkaap te vernieuwen.

Keywords

  Cite this

  Hiddink, F., Hofstra, J., Korevaar, E. L., & van Asdonck, H. (2017). Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika. Manuscript submitted for publication. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation.
  Hiddink, Franca ; Hofstra, Jacomijn ; Korevaar, E.L. ; van Asdonck, Hanny. / Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika. 2017. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation.
  @misc{8511876687af4da3b7488bcceca5eb72,
  title = "Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika",
  abstract = "Van 17 tot 26 november 2016 werd door medewerkers van het Lectoraat Rehabilitatie een werkbezoek afgelegd aan de Westkaap in Zuid Afrika. E{\'e}n onderdeel van het bezoek was de deelname aan het wereldcongres van de World Psychiatric Association, waarbij ook zelf een symposium over Begeleid Leren werd verzorgd. Een ander onderdeel waren werkbezoeken aan diverse (rehabilitatie)activiteiten in Wellington en omgeving.Het doel van het bezoek was om kennis over Begeleid Leren verder te verspreiden en om de al bijna 18 jaar bestaande samenwerkingsrelatie tussen het lectoraat Rehabilitatie en rehabilitatie- en herstelprogramma’s in de Westkaap te vernieuwen.",
  keywords = "rehabilitatie",
  author = "Franca Hiddink and Jacomijn Hofstra and E.L. Korevaar and {van Asdonck}, Hanny",
  year = "2017",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation",
  type = "Other",

  }

  Hiddink, F, Hofstra, J, Korevaar, EL & van Asdonck, H 2017, Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika. Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation.

  Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika. / Hiddink, Franca; Hofstra, Jacomijn; Korevaar, E.L.; van Asdonck, Hanny.

  Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation. 2017, Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika.

  Research output: Other contributionOther research output

  TY - GEN

  T1 - Verslag congres en werkbezoek Zuid-Afrika

  AU - Hiddink, Franca

  AU - Hofstra, Jacomijn

  AU - Korevaar, E.L.

  AU - van Asdonck, Hanny

  PY - 2017

  Y1 - 2017

  N2 - Van 17 tot 26 november 2016 werd door medewerkers van het Lectoraat Rehabilitatie een werkbezoek afgelegd aan de Westkaap in Zuid Afrika. Eén onderdeel van het bezoek was de deelname aan het wereldcongres van de World Psychiatric Association, waarbij ook zelf een symposium over Begeleid Leren werd verzorgd. Een ander onderdeel waren werkbezoeken aan diverse (rehabilitatie)activiteiten in Wellington en omgeving.Het doel van het bezoek was om kennis over Begeleid Leren verder te verspreiden en om de al bijna 18 jaar bestaande samenwerkingsrelatie tussen het lectoraat Rehabilitatie en rehabilitatie- en herstelprogramma’s in de Westkaap te vernieuwen.

  AB - Van 17 tot 26 november 2016 werd door medewerkers van het Lectoraat Rehabilitatie een werkbezoek afgelegd aan de Westkaap in Zuid Afrika. Eén onderdeel van het bezoek was de deelname aan het wereldcongres van de World Psychiatric Association, waarbij ook zelf een symposium over Begeleid Leren werd verzorgd. Een ander onderdeel waren werkbezoeken aan diverse (rehabilitatie)activiteiten in Wellington en omgeving.Het doel van het bezoek was om kennis over Begeleid Leren verder te verspreiden en om de al bijna 18 jaar bestaande samenwerkingsrelatie tussen het lectoraat Rehabilitatie en rehabilitatie- en herstelprogramma’s in de Westkaap te vernieuwen.

  KW - rehabilitatie

  M3 - Other contribution

  PB - Hanze University of Applied Sciences Groningen - Research and Innovation Center for Rehabilitation

  ER -