Uitzendbureaus als co-maker onderwijs bij Leven Lang Leren

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

127 Downloads (Pure)

Abstract

De vraag is hoe uitzendbureaus en een hogeschool elkaar kunnen versterken bij hun functie op de arbeidsmarkt. Daarbij gaat het dan vooral om de stimulering van arbeidsmobiliteit en van Leven Lang Leren, het zich voortdurend blijven ontwikkelen van volwassenen later in hun loopbaan om duurzaam inzetbaar te blijven.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2012

Cite this

@misc{8ffd5647fa1c4ac2a8f50b4f4e47bc5d,
title = "Uitzendbureaus als co-maker onderwijs bij Leven Lang Leren",
abstract = "De vraag is hoe uitzendbureaus en een hogeschool elkaar kunnen versterken bij hun functie op de arbeidsmarkt. Daarbij gaat het dan vooral om de stimulering van arbeidsmobiliteit en van Leven Lang Leren, het zich voortdurend blijven ontwikkelen van volwassenen later in hun loopbaan om duurzaam inzetbaar te blijven.",
keywords = "arbeidsmarkt, hbo, hrm, uitzendbranche",
author = "Rein Leyenhorst",
year = "2012",
language = "Dutch",

}

Uitzendbureaus als co-maker onderwijs bij Leven Lang Leren. Leyenhorst, Rein (Author). 2012.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Uitzendbureaus als co-maker onderwijs bij Leven Lang Leren

AU - Leyenhorst, Rein

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - De vraag is hoe uitzendbureaus en een hogeschool elkaar kunnen versterken bij hun functie op de arbeidsmarkt. Daarbij gaat het dan vooral om de stimulering van arbeidsmobiliteit en van Leven Lang Leren, het zich voortdurend blijven ontwikkelen van volwassenen later in hun loopbaan om duurzaam inzetbaar te blijven.

AB - De vraag is hoe uitzendbureaus en een hogeschool elkaar kunnen versterken bij hun functie op de arbeidsmarkt. Daarbij gaat het dan vooral om de stimulering van arbeidsmobiliteit en van Leven Lang Leren, het zich voortdurend blijven ontwikkelen van volwassenen later in hun loopbaan om duurzaam inzetbaar te blijven.

KW - arbeidsmarkt

KW - hbo

KW - hrm

KW - uitzendbranche

M3 - Web publication/site

ER -