Transparantie makkelijk? Zeker weten!

Manon Moes, Trix Mulder (Publisher)

Research output: Other contributionProfessional

226 Downloads (Pure)

Abstract

Bijna iedere organisatie verwerkt persoonsgegevens. Om dit op een verantwoorde manier te doen is één van de wettelijke eisen transparant zijn naar de verstrekker van de persoonsgegevens.

Binnen het project Cybersecurity Noord-Nederland is door een afstudeerder dit beroepsproduct ontwikkeld, zodat het nog gemakkelijker is om transparant te zijn in de verwerking van persoonsgegevens.

Disclaimer:
De afstudeeropdracht wordt uitgevoerd door een vierdejaarsstudent in het kader van zijn/haar afstuderen bij het Instituut voor Rechtenstudies. De student levert een juridisch beroepsproduct op en doet daartoe onderzoek. De student wordt tijdens de uitvoering van zijn/haar afstudeeropdracht begeleid door een afstudeercoach. De inspanningen van de student en de afstudeercoach zijn erop gericht om een zo goed mogelijk beroepsproduct op te leveren. Dit moet opgevat worden als een product van een (vierdejaars)student en niet van een juridische professional. Mocht ondanks de geleverde inspanningen de informatie of de inhoud van het beroepsproduct onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen de Hanzehogeschool Groningen, het Instituut voor Rechtenstudies, individuele medewerkers en de student daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Original languageDutch
Number of pages4
Publication statusPublished - 2 Apr 2024

Keywords

  • General data protection regulation
  • transparency
  • personal data

Cite this