Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor

Annelies Kassenberg, Tonny van den Berg

Research output: Book/ReportReportProfessional

46 Downloads (Pure)

Abstract

Onderzoek naar toekomstbeelden van ouders, kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, sociaal-verpleegkundigen en beleidsmakers rond vensterschool Koorenspoor. Visie van mensen die in de Korrewegwijk, de Indische Buurt of De Hoogte (Groningen) wonen en werken. Deze uitgave is een van de resultaten van het project Pedagogische Kracht (PK) in de Wijk dat in september 2008 startte. Tijdens dit project werken de Hanzehogeschool Groningen, de gemeente Groningen en de partners van Vensterschool Koorenspoor samen aan de verhoging van de kwaliteit van het professionele handelen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages19
ISBN (Print)978-90-811837-3-4
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Kassenberg, A., & van den Berg, T. (2010). Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor. Hanzehogeschool Groningen.
Kassenberg, Annelies ; van den Berg, Tonny. / Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor. Hanzehogeschool Groningen, 2010. 19 p.
@book{7b72c69fd32246f78950eab20d3567bf,
title = "Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor",
abstract = "Onderzoek naar toekomstbeelden van ouders, kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, sociaal-verpleegkundigen en beleidsmakers rond vensterschool Koorenspoor. Visie van mensen die in de Korrewegwijk, de Indische Buurt of De Hoogte (Groningen) wonen en werken. Deze uitgave is een van de resultaten van het project Pedagogische Kracht (PK) in de Wijk dat in september 2008 startte. Tijdens dit project werken de Hanzehogeschool Groningen, de gemeente Groningen en de partners van Vensterschool Koorenspoor samen aan de verhoging van de kwaliteit van het professionele handelen.",
keywords = "onderwijs, brede scholen, toekomstvisie",
author = "Annelies Kassenberg and {van den Berg}, Tonny",
year = "2010",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-811837-3-4",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Kassenberg, A & van den Berg, T 2010, Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor. Hanzehogeschool Groningen.

Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor. / Kassenberg, Annelies; van den Berg, Tonny.

Hanzehogeschool Groningen, 2010. 19 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor

AU - Kassenberg, Annelies

AU - van den Berg, Tonny

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Onderzoek naar toekomstbeelden van ouders, kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, sociaal-verpleegkundigen en beleidsmakers rond vensterschool Koorenspoor. Visie van mensen die in de Korrewegwijk, de Indische Buurt of De Hoogte (Groningen) wonen en werken. Deze uitgave is een van de resultaten van het project Pedagogische Kracht (PK) in de Wijk dat in september 2008 startte. Tijdens dit project werken de Hanzehogeschool Groningen, de gemeente Groningen en de partners van Vensterschool Koorenspoor samen aan de verhoging van de kwaliteit van het professionele handelen.

AB - Onderzoek naar toekomstbeelden van ouders, kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, sociaal-verpleegkundigen en beleidsmakers rond vensterschool Koorenspoor. Visie van mensen die in de Korrewegwijk, de Indische Buurt of De Hoogte (Groningen) wonen en werken. Deze uitgave is een van de resultaten van het project Pedagogische Kracht (PK) in de Wijk dat in september 2008 startte. Tijdens dit project werken de Hanzehogeschool Groningen, de gemeente Groningen en de partners van Vensterschool Koorenspoor samen aan de verhoging van de kwaliteit van het professionele handelen.

KW - onderwijs

KW - brede scholen

KW - toekomstvisie

M3 - Report

SN - 978-90-811837-3-4

BT - Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Kassenberg A, van den Berg T. Toekomstbeelden Vensterschool Koorenspoor. Hanzehogeschool Groningen, 2010. 19 p.