We, people in transition: veranderkracht van de kunsten

Anke Coumans (Producer), Herman van Hoogdalem (Developer), Andrea Stultiens (Developer), Ahmet Polat (Photographer), Eleni Kamma (Developer), Nathan Omiel (Designer)

Research output: Non-textual formExhibitionOther research output

Abstract

De eerste vier jaar van het lectoraat Image in Context van het Kenniscentrum Kunst en Samenleving – onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen – wordt gemarkeerd met de tentoonstelling We, people in transition. De tentoonstelling toont een selectie van de projecten die het lectoraat, onder leiding van dr. Anke Coumans, de afgelopen vier jaar uitvoerde. De titel van de tentoonstelling benadrukt hoe niet alleen onze omgeving in transitie is, maar ook hoe wij mensen dat zijn. De beeldende ontmoetingen van de tentoonstelling hebben deze transitie niet alleen vastgelegd maar haar ook veroorzaakt.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Media of outputFilm
Publication statusPublished - 4 Nov 2016

Keywords

  • arts
  • transition

Cite this

Coumans, A. (Producer), van Hoogdalem, H. (Developer), Stultiens, A. (Developer), Polat, A. (Photographer), Kamma, E. (Developer), & Omiel, N. (Designer). (2016). We, people in transition: veranderkracht van de kunsten. Exhibition, Hanzehogeschool Groningen. Retrieved from http://kc.academieminerva.nl/media/27929
Coumans, Anke (Producer) ; van Hoogdalem, Herman (Developer) ; Stultiens, Andrea (Developer) ; Polat, Ahmet (Photographer) ; Kamma, Eleni (Developer) ; Omiel, Nathan (Designer). / We, people in transition : veranderkracht van de kunsten. [Exhibition].
@misc{adb55ad9bdb94a549e6ac58c52f3ac20,
title = "We, people in transition: veranderkracht van de kunsten",
abstract = "De eerste vier jaar van het lectoraat Image in Context van het Kenniscentrum Kunst en Samenleving – onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen – wordt gemarkeerd met de tentoonstelling We, people in transition. De tentoonstelling toont een selectie van de projecten die het lectoraat, onder leiding van dr. Anke Coumans, de afgelopen vier jaar uitvoerde. De titel van de tentoonstelling benadrukt hoe niet alleen onze omgeving in transitie is, maar ook hoe wij mensen dat zijn. De beeldende ontmoetingen van de tentoonstelling hebben deze transitie niet alleen vastgelegd maar haar ook veroorzaakt.",
keywords = "kunst , transitie, arts, transition",
author = "Anke Coumans and {van Hoogdalem}, Herman and Andrea Stultiens and Ahmet Polat and Eleni Kamma and Nathan Omiel",
year = "2016",
month = "11",
day = "4",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Coumans, A, van Hoogdalem, H, Stultiens, A, Polat, A, Kamma, E & Omiel, N, We, people in transition: veranderkracht van de kunsten, 2016, Exhibition, Hanzehogeschool Groningen.
We, people in transition : veranderkracht van de kunsten. Coumans, Anke (Producer); van Hoogdalem, Herman (Developer); Stultiens, Andrea (Developer); Polat, Ahmet (Photographer); Kamma, Eleni (Developer); Omiel, Nathan (Designer). 2016. Hanzehogeschool Groningen.

Research output: Non-textual formExhibitionOther research output

TY - ADVS

T1 - We, people in transition

T2 - veranderkracht van de kunsten

A2 - Coumans, Anke

A2 - van Hoogdalem, Herman

A2 - Stultiens, Andrea

A2 - Polat, Ahmet

A2 - Kamma, Eleni

A2 - Omiel, Nathan

PY - 2016/11/4

Y1 - 2016/11/4

N2 - De eerste vier jaar van het lectoraat Image in Context van het Kenniscentrum Kunst en Samenleving – onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen – wordt gemarkeerd met de tentoonstelling We, people in transition. De tentoonstelling toont een selectie van de projecten die het lectoraat, onder leiding van dr. Anke Coumans, de afgelopen vier jaar uitvoerde. De titel van de tentoonstelling benadrukt hoe niet alleen onze omgeving in transitie is, maar ook hoe wij mensen dat zijn. De beeldende ontmoetingen van de tentoonstelling hebben deze transitie niet alleen vastgelegd maar haar ook veroorzaakt.

AB - De eerste vier jaar van het lectoraat Image in Context van het Kenniscentrum Kunst en Samenleving – onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen – wordt gemarkeerd met de tentoonstelling We, people in transition. De tentoonstelling toont een selectie van de projecten die het lectoraat, onder leiding van dr. Anke Coumans, de afgelopen vier jaar uitvoerde. De titel van de tentoonstelling benadrukt hoe niet alleen onze omgeving in transitie is, maar ook hoe wij mensen dat zijn. De beeldende ontmoetingen van de tentoonstelling hebben deze transitie niet alleen vastgelegd maar haar ook veroorzaakt.

KW - kunst

KW - transitie

KW - arts

KW - transition

UR - https://www.hanze.nl/nld/onderzoek/kenniscentra/kenniscentrum-kunst-en-samenleving/lectoraten/lectoraten/image-in-context/kennisbank/seminars/tentoonstelling-people-transition

M3 - Exhibition

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Coumans A (Producer), van Hoogdalem H (Developer), Stultiens A (Developer), Polat A (Photographer), Kamma E (Developer), Omiel N (Designer). We, people in transition: veranderkracht van de kunsten Hanzehogeschool Groningen. 2016.