Taalexpert.nl: praktische website op het gebied van spraak- en/of taalproblemen bij kinderen

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Op het jaarlijkse NVLF-congres van 6 november 2009 is de website www.taalexpert.nl gelanceerd. Sindsdien heeft de website een stijgend aantal bezoekers. In 2010 werd op het NVLF-congres een presentatie gegevenmet als titel Taalexpert: een jaar later. Daarnaast is op die dag het nieuwe project ‘logopedische aanpak van auditieve verwerkingsproblemen’ gekoppeld aan de website. In het eerste kwartaal van 2011 was het aantal bezoeken bijna 5000 per maand (zie figuur 1). De bezoekers zijn afkomstig uit heel Nederland. Daarnaast wordt de site structureel bezocht door professionals uit onder andere België en Duitsland. In dit artikel wordt beschreven hoe de website Taalexpert.nl tot stand is gekomen en welke informatie er voor de logopedist op de website te vinden is.
Original languageDutch
Pages (from-to)346-351
JournalLogopedie en foniatrie
Volume83
Issue number11
Publication statusPublished - 2011

Cite this

@article{29d5d0f1caae44d4bd6b24e0abda76fc,
title = "Taalexpert.nl: praktische website op het gebied van spraak- en/of taalproblemen bij kinderen",
abstract = "Op het jaarlijkse NVLF-congres van 6 november 2009 is de website www.taalexpert.nl gelanceerd. Sindsdien heeft de website een stijgend aantal bezoekers. In 2010 werd op het NVLF-congres een presentatie gegevenmet als titel Taalexpert: een jaar later. Daarnaast is op die dag het nieuwe project ‘logopedische aanpak van auditieve verwerkingsproblemen’ gekoppeld aan de website. In het eerste kwartaal van 2011 was het aantal bezoeken bijna 5000 per maand (zie figuur 1). De bezoekers zijn afkomstig uit heel Nederland. Daarnaast wordt de site structureel bezocht door professionals uit onder andere Belgi{\"e} en Duitsland. In dit artikel wordt beschreven hoe de website Taalexpert.nl tot stand is gekomen en welke informatie er voor de logopedist op de website te vinden is.",
keywords = "logopedie, websites",
author = "Bauke Leijenaar and {de Wit}, Ellen and {Visser Bochane}, Margot and Margreet Luinge",
year = "2011",
language = "Dutch",
volume = "83",
pages = "346--351",
journal = "Logopedie en foniatrie",
issn = "0166-252X",
publisher = "Vereeniging voor Logopaedie en Phoniatrie",
number = "11",

}

Taalexpert.nl : praktische website op het gebied van spraak- en/of taalproblemen bij kinderen. / Leijenaar, Bauke; de Wit, Ellen; Visser Bochane, Margot; Luinge, Margreet.

In: Logopedie en foniatrie, Vol. 83, No. 11, 2011, p. 346-351.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Taalexpert.nl

T2 - praktische website op het gebied van spraak- en/of taalproblemen bij kinderen

AU - Leijenaar, Bauke

AU - de Wit, Ellen

AU - Visser Bochane, Margot

AU - Luinge, Margreet

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Op het jaarlijkse NVLF-congres van 6 november 2009 is de website www.taalexpert.nl gelanceerd. Sindsdien heeft de website een stijgend aantal bezoekers. In 2010 werd op het NVLF-congres een presentatie gegevenmet als titel Taalexpert: een jaar later. Daarnaast is op die dag het nieuwe project ‘logopedische aanpak van auditieve verwerkingsproblemen’ gekoppeld aan de website. In het eerste kwartaal van 2011 was het aantal bezoeken bijna 5000 per maand (zie figuur 1). De bezoekers zijn afkomstig uit heel Nederland. Daarnaast wordt de site structureel bezocht door professionals uit onder andere België en Duitsland. In dit artikel wordt beschreven hoe de website Taalexpert.nl tot stand is gekomen en welke informatie er voor de logopedist op de website te vinden is.

AB - Op het jaarlijkse NVLF-congres van 6 november 2009 is de website www.taalexpert.nl gelanceerd. Sindsdien heeft de website een stijgend aantal bezoekers. In 2010 werd op het NVLF-congres een presentatie gegevenmet als titel Taalexpert: een jaar later. Daarnaast is op die dag het nieuwe project ‘logopedische aanpak van auditieve verwerkingsproblemen’ gekoppeld aan de website. In het eerste kwartaal van 2011 was het aantal bezoeken bijna 5000 per maand (zie figuur 1). De bezoekers zijn afkomstig uit heel Nederland. Daarnaast wordt de site structureel bezocht door professionals uit onder andere België en Duitsland. In dit artikel wordt beschreven hoe de website Taalexpert.nl tot stand is gekomen en welke informatie er voor de logopedist op de website te vinden is.

KW - logopedie

KW - websites

M3 - Article

VL - 83

SP - 346

EP - 351

JO - Logopedie en foniatrie

JF - Logopedie en foniatrie

SN - 0166-252X

IS - 11

ER -