Summer academy for social media trainers in local & regional governments: projectrapport

Research output: Book/ReportReportProfessional

40 Downloads (Pure)

Abstract

OpeningUp is een project dat voortvloeit uit ‘The Interreg IVB North Sea Region Programme’. Een Europees subsidieprogramma dat zichzelf tot doel stelt het leven en werken in de Noordzee Regio aantrekkelijker te maken en transnationale samenwerking te bevorderen. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van initiatieven op het gebied van open data en social media in de verwachting dat economische ontwikkeling in de regio zal toenemen.
Het project wordt in grote lijnen beschreven: achtergrond en aanleiding, projectdoel en geplande resultaat en de betrokken disciplines en belanghebbenden. Dit mede in relatie met de bedrijfskundige aspecten als strategie, interne organisatie en diagnose.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages34
Publication statusPublished - Jun 2013

Cite this

@book{ccef096cb05443fe962e4a97ea757f06,
title = "Summer academy for social media trainers in local & regional governments: projectrapport",
abstract = "OpeningUp is een project dat voortvloeit uit ‘The Interreg IVB North Sea Region Programme’. Een Europees subsidieprogramma dat zichzelf tot doel stelt het leven en werken in de Noordzee Regio aantrekkelijker te maken en transnationale samenwerking te bevorderen. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van initiatieven op het gebied van open data en social media in de verwachting dat economische ontwikkeling in de regio zal toenemen. Het project wordt in grote lijnen beschreven: achtergrond en aanleiding, projectdoel en geplande resultaat en de betrokken disciplines en belanghebbenden. Dit mede in relatie met de bedrijfskundige aspecten als strategie, interne organisatie en diagnose.",
keywords = "social media, Opening Up, noordzeegebied, trainingscursussen",
author = "Nancy Huttenga",
year = "2013",
month = "6",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Summer academy for social media trainers in local & regional governments : projectrapport. / Huttenga, Nancy.

Hanzehogeschool Groningen, 2013. 34 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Summer academy for social media trainers in local & regional governments

T2 - projectrapport

AU - Huttenga, Nancy

PY - 2013/6

Y1 - 2013/6

N2 - OpeningUp is een project dat voortvloeit uit ‘The Interreg IVB North Sea Region Programme’. Een Europees subsidieprogramma dat zichzelf tot doel stelt het leven en werken in de Noordzee Regio aantrekkelijker te maken en transnationale samenwerking te bevorderen. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van initiatieven op het gebied van open data en social media in de verwachting dat economische ontwikkeling in de regio zal toenemen. Het project wordt in grote lijnen beschreven: achtergrond en aanleiding, projectdoel en geplande resultaat en de betrokken disciplines en belanghebbenden. Dit mede in relatie met de bedrijfskundige aspecten als strategie, interne organisatie en diagnose.

AB - OpeningUp is een project dat voortvloeit uit ‘The Interreg IVB North Sea Region Programme’. Een Europees subsidieprogramma dat zichzelf tot doel stelt het leven en werken in de Noordzee Regio aantrekkelijker te maken en transnationale samenwerking te bevorderen. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van initiatieven op het gebied van open data en social media in de verwachting dat economische ontwikkeling in de regio zal toenemen. Het project wordt in grote lijnen beschreven: achtergrond en aanleiding, projectdoel en geplande resultaat en de betrokken disciplines en belanghebbenden. Dit mede in relatie met de bedrijfskundige aspecten als strategie, interne organisatie en diagnose.

KW - social media

KW - Opening Up

KW - noordzeegebied

KW - trainingscursussen

M3 - Report

BT - Summer academy for social media trainers in local & regional governments

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -