Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg: ronde tafelgesprek Who Cares

Jan Veuger, Annette Tjeerdsma

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  Abstract

  Op initiatief van de Rijksbouwmeester en het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed heeft in maart 2017 een expertmeeting ‘Investeren in Wonen en Zorg’ plaatsgevonden. Het samenbrengen van de financierings-, ontwerp- en zorgwereld is belangrijk om de ontwerpprijsvraag Who Cares verder te brengen naar de uitvoering daarvan. Op deze manier kunnen de initiatiefnemers de condities laten zien waarbinnen de projecten succesvol kunnen zijn. Haalbare financieringsplannen spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Tijdens de bijeenkomst is met de deelnemers daarover gesproken. Dit artikel is een verslag van deze bijeenkomst.
  Original languageDutch
  Title of host publicationBarometer maatschappelijk vastgoed
  Subtitle of host publication10 jaar onderzoeken, trends en ontwikkelingen
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Pages152-163
  ISBN (Electronic)978-90-827076-1-8
  Publication statusPublished - 5 Oct 2017

  Keywords

   Cite this

   Veuger, J., & Tjeerdsma, A. (2017). Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg: ronde tafelgesprek Who Cares. In Barometer maatschappelijk vastgoed : 10 jaar onderzoeken, trends en ontwikkelingen (pp. 152-163). Hanzehogeschool Groningen.
   Veuger, Jan ; Tjeerdsma, Annette. / Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg : ronde tafelgesprek Who Cares. Barometer maatschappelijk vastgoed : 10 jaar onderzoeken, trends en ontwikkelingen. Hanzehogeschool Groningen, 2017. pp. 152-163
   @inbook{d3082183598641df9260c57ba16f4b31,
   title = "Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg: ronde tafelgesprek Who Cares",
   abstract = "Op initiatief van de Rijksbouwmeester en het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed heeft in maart 2017 een expertmeeting ‘Investeren in Wonen en Zorg’ plaatsgevonden. Het samenbrengen van de financierings-, ontwerp- en zorgwereld is belangrijk om de ontwerpprijsvraag Who Cares verder te brengen naar de uitvoering daarvan. Op deze manier kunnen de initiatiefnemers de condities laten zien waarbinnen de projecten succesvol kunnen zijn. Haalbare financieringsplannen spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Tijdens de bijeenkomst is met de deelnemers daarover gesproken. Dit artikel is een verslag van deze bijeenkomst.",
   keywords = "wonen, zorgsector, investeringen",
   author = "Jan Veuger and Annette Tjeerdsma",
   year = "2017",
   month = "10",
   day = "5",
   language = "Dutch",
   pages = "152--163",
   booktitle = "Barometer maatschappelijk vastgoed",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   Veuger, J & Tjeerdsma, A 2017, Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg: ronde tafelgesprek Who Cares. in Barometer maatschappelijk vastgoed : 10 jaar onderzoeken, trends en ontwikkelingen. Hanzehogeschool Groningen, pp. 152-163.

   Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg : ronde tafelgesprek Who Cares. / Veuger, Jan; Tjeerdsma, Annette.

   Barometer maatschappelijk vastgoed : 10 jaar onderzoeken, trends en ontwikkelingen. Hanzehogeschool Groningen, 2017. p. 152-163.

   Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

   TY - CHAP

   T1 - Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg

   T2 - ronde tafelgesprek Who Cares

   AU - Veuger, Jan

   AU - Tjeerdsma, Annette

   PY - 2017/10/5

   Y1 - 2017/10/5

   N2 - Op initiatief van de Rijksbouwmeester en het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed heeft in maart 2017 een expertmeeting ‘Investeren in Wonen en Zorg’ plaatsgevonden. Het samenbrengen van de financierings-, ontwerp- en zorgwereld is belangrijk om de ontwerpprijsvraag Who Cares verder te brengen naar de uitvoering daarvan. Op deze manier kunnen de initiatiefnemers de condities laten zien waarbinnen de projecten succesvol kunnen zijn. Haalbare financieringsplannen spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Tijdens de bijeenkomst is met de deelnemers daarover gesproken. Dit artikel is een verslag van deze bijeenkomst.

   AB - Op initiatief van de Rijksbouwmeester en het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed heeft in maart 2017 een expertmeeting ‘Investeren in Wonen en Zorg’ plaatsgevonden. Het samenbrengen van de financierings-, ontwerp- en zorgwereld is belangrijk om de ontwerpprijsvraag Who Cares verder te brengen naar de uitvoering daarvan. Op deze manier kunnen de initiatiefnemers de condities laten zien waarbinnen de projecten succesvol kunnen zijn. Haalbare financieringsplannen spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Tijdens de bijeenkomst is met de deelnemers daarover gesproken. Dit artikel is een verslag van deze bijeenkomst.

   KW - wonen

   KW - zorgsector

   KW - investeringen

   M3 - Chapter

   SP - 152

   EP - 163

   BT - Barometer maatschappelijk vastgoed

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -

   Veuger J, Tjeerdsma A. Succesbepalende factoren voor investeren in wonen en zorg: ronde tafelgesprek Who Cares. In Barometer maatschappelijk vastgoed : 10 jaar onderzoeken, trends en ontwikkelingen. Hanzehogeschool Groningen. 2017. p. 152-163