Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving óók de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 6 Oct 2016

Cite this

@misc{1a24f2380f78496b979d4da47d80a63e,
title = "Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers",
abstract = "Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving {\'o}{\'o}k de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.",
keywords = "non-profitsector, financieel management, hrm",
author = "{Boersma-de Jong}, {Margreet F.}",
year = "2016",
month = "10",
day = "6",
language = "Dutch",

}

Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers. Boersma-de Jong, Margreet F. (Photographer). 2016.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers

A2 - Boersma-de Jong, Margreet F.

PY - 2016/10/6

Y1 - 2016/10/6

N2 - Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving óók de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.

AB - Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving óók de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.

KW - non-profitsector

KW - financieel management

KW - hrm

M3 - Web publication/site

ER -