Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving óók de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 6 Oct 2016

Keywords

  Cite this

  @misc{1a24f2380f78496b979d4da47d80a63e,
  title = "Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers",
  abstract = "Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving {\'o}{\'o}k de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.",
  keywords = "non-profitsector, financieel management, hrm",
  author = "{Boersma-de Jong}, {Margreet F.}",
  year = "2016",
  month = "10",
  day = "6",
  language = "Dutch",

  }

  Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers. Boersma-de Jong, Margreet F. (Photographer). 2016.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Stuur meer op mens en motivatie - minder op cijfers

  A2 - Boersma-de Jong, Margreet F.

  PY - 2016/10/6

  Y1 - 2016/10/6

  N2 - Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving óók de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.

  AB - Het continu speuren naar risico’s en het zoveel mogelijk organiseren van zekerheid heeft een keerzijde: de organisatie schiet in een kramp. Het wordt hoog tijd dat financials in de non-profitsector naast de harde cijfers en de wet- en regelgeving óók de behoeften van eindgebruikers en de drijfveren van medewerkers gaan meewegen. Anders blijft het grote succes uit.

  KW - non-profitsector

  KW - financieel management

  KW - hrm

  M3 - Web publication/site

  ER -