Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen

Ferry Wester, Ronald Schurer

Research output: Book/ReportReportAcademic

119 Downloads (Pure)

Abstract

Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of de
gebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages101
Publication statusPublished - 2016

Cite this

Wester, F., & Schurer, R. (2016). Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Wester, Ferry ; Schurer, Ronald. / Sturing van de gebiedsgerichte aanpak : Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 101 p.
@book{31cda2bb9e2049f6a4f2a89083d5a134,
title = "Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen",
abstract = "Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of degebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.",
keywords = "wmo-werkplaatsen, wmo, gemeenten (overheid), sociale gebiedsteams, bestuurskunde",
author = "Ferry Wester and Ronald Schurer",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Wester, F & Schurer, R 2016, Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

Sturing van de gebiedsgerichte aanpak : Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. / Wester, Ferry; Schurer, Ronald.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 101 p.

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Sturing van de gebiedsgerichte aanpak

T2 - Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen

AU - Wester, Ferry

AU - Schurer, Ronald

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of degebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.

AB - Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of degebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.

KW - wmo-werkplaatsen

KW - wmo

KW - gemeenten (overheid)

KW - sociale gebiedsteams

KW - bestuurskunde

M3 - Report

BT - Sturing van de gebiedsgerichte aanpak

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

CY - Groningen

ER -

Wester F, Schurer R. Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 101 p.