Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen

Ferry Wester, Ronald Schurer

Research output: Book/ReportReportAcademic

95 Downloads (Pure)

Abstract

Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of de
gebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages101
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  Cite this

  Wester, F., & Schurer, R. (2016). Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Wester, Ferry ; Schurer, Ronald. / Sturing van de gebiedsgerichte aanpak : Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 101 p.
  @book{31cda2bb9e2049f6a4f2a89083d5a134,
  title = "Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen",
  abstract = "Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of degebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.",
  keywords = "wmo-werkplaatsen, wmo, gemeenten (overheid), sociale gebiedsteams, bestuurskunde",
  author = "Ferry Wester and Ronald Schurer",
  year = "2016",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Wester, F & Schurer, R 2016, Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

  Sturing van de gebiedsgerichte aanpak : Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. / Wester, Ferry; Schurer, Ronald.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 101 p.

  Research output: Book/ReportReportAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Sturing van de gebiedsgerichte aanpak

  T2 - Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen

  AU - Wester, Ferry

  AU - Schurer, Ronald

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of degebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.

  AB - Dit onderzoek is een vervolg op het onderzoek dat is uitgevoerd in de eerste fase van de Wmo-werkplaats (Wester, 2012; Wester en Van Biene, 2013). In dit vervolgonderzoek ligt de focus op de sturing van sociale wijkteams of degebiedsgerichte aanpak. Aanleiding daartoe is het feit dat gemeenten massaal aan de slag zijn gegaan met het opzetten van gebiedsgericht werken.

  KW - wmo-werkplaatsen

  KW - wmo

  KW - gemeenten (overheid)

  KW - sociale gebiedsteams

  KW - bestuurskunde

  M3 - Report

  BT - Sturing van de gebiedsgerichte aanpak

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  CY - Groningen

  ER -

  Wester F, Schurer R. Sturing van de gebiedsgerichte aanpak: Een verkennend onderzoek naar de wijze waarop gemeenten in Groningen en Drenthe de sociale gebiedsteams sturen. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 101 p.