Sta op, kom in beweging en sport! Erasmus+/Sport project SPEACH draagt bij aan de nieuwe beweegrichtlijnen 2017

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Abstract

In Lichamelijke Opvoeding 9 van oktober 2015 is het SPEACH-project geïntroduceerd en nu we twee jaar verder zijn, worden de eerste resultaten zichtbaar. Het uiteindelijke doel van het SPEACH-project is om bewustwording en gedragsverandering te bevorderen van Europese jeugd in de richting van een actieve en gezonde leefstijl. De stand van zaken wordt in dit artikel belicht.
Original languageDutch
Pages (from-to)6-8
JournalLichamelijke opvoeding (LO)
Volumeoktober
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@article{f675577434d3494caa7d536c9a1114b3,
title = "Sta op, kom in beweging en sport!: Erasmus+/Sport project SPEACH draagt bij aan de nieuwe beweegrichtlijnen 2017",
abstract = "In Lichamelijke Opvoeding 9 van oktober 2015 is het SPEACH-project ge{\"i}ntroduceerd en nu we twee jaar verder zijn, worden de eerste resultaten zichtbaar. Het uiteindelijke doel van het SPEACH-project is om bewustwording en gedragsverandering te bevorderen van Europese jeugd in de richting van een actieve en gezonde leefstijl. De stand van zaken wordt in dit artikel belicht.",
keywords = "sport, bewegen (activiteit), jeugdzorg",
author = "{de Jong}, Johan and Harold Hofenk",
year = "2017",
language = "Dutch",
volume = "oktober",
pages = "6--8",
journal = "Lichamelijke opvoeding (LO)",
issn = "0024-2810",
publisher = "Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding (KVLO)",

}

TY - JOUR

T1 - Sta op, kom in beweging en sport!

T2 - Erasmus+/Sport project SPEACH draagt bij aan de nieuwe beweegrichtlijnen 2017

AU - de Jong, Johan

AU - Hofenk, Harold

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - In Lichamelijke Opvoeding 9 van oktober 2015 is het SPEACH-project geïntroduceerd en nu we twee jaar verder zijn, worden de eerste resultaten zichtbaar. Het uiteindelijke doel van het SPEACH-project is om bewustwording en gedragsverandering te bevorderen van Europese jeugd in de richting van een actieve en gezonde leefstijl. De stand van zaken wordt in dit artikel belicht.

AB - In Lichamelijke Opvoeding 9 van oktober 2015 is het SPEACH-project geïntroduceerd en nu we twee jaar verder zijn, worden de eerste resultaten zichtbaar. Het uiteindelijke doel van het SPEACH-project is om bewustwording en gedragsverandering te bevorderen van Europese jeugd in de richting van een actieve en gezonde leefstijl. De stand van zaken wordt in dit artikel belicht.

KW - sport

KW - bewegen (activiteit)

KW - jeugdzorg

M3 - Article

VL - oktober

SP - 6

EP - 8

JO - Lichamelijke opvoeding (LO)

JF - Lichamelijke opvoeding (LO)

SN - 0024-2810

ER -