Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord

Ria Barenkamp

Research output: Book/ReportReportAcademic

81 Downloads (Pure)

Abstract

Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages40
Publication statusPublished - Jan 2016

Keywords

  Cite this

  Barenkamp, R. (2016). Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Barenkamp, Ria. / Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum : eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 40 p.
  @book{665882a635134a81baece102748fbf79,
  title = "Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord",
  abstract = "Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.",
  keywords = "wmo-werkplaatsen, wijkteams, welzijn, groningen",
  author = "Ria Barenkamp",
  note = "Literatuurlijst",
  year = "2016",
  month = "1",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Barenkamp, R 2016, Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

  Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum : eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. / Barenkamp, Ria.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 40 p.

  Research output: Book/ReportReportAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum

  T2 - eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord

  AU - Barenkamp, Ria

  N1 - Literatuurlijst

  PY - 2016/1

  Y1 - 2016/1

  N2 - Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.

  AB - Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.

  KW - wmo-werkplaatsen

  KW - wijkteams

  KW - welzijn

  KW - groningen

  M3 - Report

  BT - Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  CY - Groningen

  ER -

  Barenkamp R. Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 40 p.