Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord

Ria Barenkamp

Research output: Book/ReportReportAcademic

119 Downloads (Pure)

Abstract

Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages40
Publication statusPublished - Jan 2016

Cite this

Barenkamp, R. (2016). Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Barenkamp, Ria. / Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum : eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 40 p.
@book{665882a635134a81baece102748fbf79,
title = "Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord",
abstract = "Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.",
keywords = "wmo-werkplaatsen, wijkteams, welzijn, groningen",
author = "Ria Barenkamp",
note = "Literatuurlijst",
year = "2016",
month = "1",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Barenkamp, R 2016, Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum : eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. / Barenkamp, Ria.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 40 p.

Research output: Book/ReportReportAcademic

TY - BOOK

T1 - Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum

T2 - eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord

AU - Barenkamp, Ria

N1 - Literatuurlijst

PY - 2016/1

Y1 - 2016/1

N2 - Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.

AB - Het voorliggende rapport bevat kwalitatief actie-onderzoek over de sociale teams De Hoogte/Indische Buurt (H/I) en Beijum. Het algehele doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van de sociale teams en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van zelfredzaamheid en participatie voor wijkbewoners met minimaal twee ondersteuningsvragen.

KW - wmo-werkplaatsen

KW - wijkteams

KW - welzijn

KW - groningen

M3 - Report

BT - Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

CY - Groningen

ER -

Barenkamp R. Sociale Teams De Hoogte/Indische Buurt en Beijum: eindrapport in het kader van de WMO-werkplaats Noord. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 40 p.