Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt

Ronald Schurer

Research output: Book/ReportReportProfessional

77 Downloads (Pure)

Abstract

Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.
Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages32
Publication statusPublished - Oct 2015

Keywords

  Cite this

  Schurer, R. (2015). Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Schurer, Ronald. / Sociaal pionieren in Oldambt : Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 32 p.
  @book{e996fa7a447d4480bdf2b60a768bb301,
  title = "Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt",
  abstract = "Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)",
  keywords = "wmo-werkplaatsen, sociaal werk, wijkteams, t-shape professionals, oldambt",
  author = "Ronald Schurer",
  year = "2015",
  month = "10",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Schurer, R 2015, Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

  Sociaal pionieren in Oldambt : Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. / Schurer, Ronald.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 32 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Sociaal pionieren in Oldambt

  T2 - Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt

  AU - Schurer, Ronald

  PY - 2015/10

  Y1 - 2015/10

  N2 - Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)

  AB - Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)

  KW - wmo-werkplaatsen

  KW - sociaal werk

  KW - wijkteams

  KW - t-shape professionals

  KW - oldambt

  M3 - Report

  BT - Sociaal pionieren in Oldambt

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  CY - Groningen

  ER -

  Schurer R. Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 32 p.