Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt

Ronald Schurer

Research output: Book/ReportReportProfessional

90 Downloads (Pure)

Abstract

Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.
Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages32
Publication statusPublished - Oct 2015

Cite this

Schurer, R. (2015). Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Schurer, Ronald. / Sociaal pionieren in Oldambt : Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 32 p.
@book{e996fa7a447d4480bdf2b60a768bb301,
title = "Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt",
abstract = "Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)",
keywords = "wmo-werkplaatsen, sociaal werk, wijkteams, t-shape professionals, oldambt",
author = "Ronald Schurer",
year = "2015",
month = "10",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Schurer, R 2015, Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

Sociaal pionieren in Oldambt : Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. / Schurer, Ronald.

Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 32 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Sociaal pionieren in Oldambt

T2 - Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt

AU - Schurer, Ronald

PY - 2015/10

Y1 - 2015/10

N2 - Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)

AB - Het rapport bevat een exemplarisch handelingsonderzoek over het pilot-Sociaal Team Centrum in de gemeente Oldambt. Het algehele doel van dit onderzoek was om meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de werking van het Sociaal Team Centrum en wat deze aanpak volgens het team heeft opgeleverd in termen van toename van burgerkracht en samenredzaamheid.Bijlage: Uitdraai registratiesysteem CS 01-03-2013 - 18-09-2015 (in apart document bij het rapport geleverd)

KW - wmo-werkplaatsen

KW - sociaal werk

KW - wijkteams

KW - t-shape professionals

KW - oldambt

M3 - Report

BT - Sociaal pionieren in Oldambt

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

CY - Groningen

ER -

Schurer R. Sociaal pionieren in Oldambt: Onderzoeksrapport in het kader van de Wmo-praktijk Sociaal Team Centrum Oldambt. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 32 p.