Shoppen voor een gezonde leefstijl

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

15 Downloads (Pure)

Abstract

De gemiddelde puber beweegt veel te weinig. Slechts 15% van scholieren tussen de twaalf en zeventien jaar haalt de gezondheidsnorm van minstens één uur bewegen per dag. Gelukkig is de oplossing nabij. Shoppen blijkt bij pubermeisjes een enorme bijdrage te leveren aan hun gezondheid. Het door de stad sjouwen vormt, samen met het heen en weer fietsen naar huis, maar liefst 30% van de wekelijkse lichaamsbeweging.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 2013

Cite this

@misc{b16f8e0baa4d459ab8bf1e969978593c,
title = "Shoppen voor een gezonde leefstijl",
abstract = "De gemiddelde puber beweegt veel te weinig. Slechts 15{\%} van scholieren tussen de twaalf en zeventien jaar haalt de gezondheidsnorm van minstens {\'e}{\'e}n uur bewegen per dag. Gelukkig is de oplossing nabij. Shoppen blijkt bij pubermeisjes een enorme bijdrage te leveren aan hun gezondheid. Het door de stad sjouwen vormt, samen met het heen en weer fietsen naar huis, maar liefst 30{\%} van de wekelijkse lichaamsbeweging.",
keywords = "gezondheid, jeugd, sport",
author = "Remo Mombarg",
year = "2013",
language = "Dutch",

}

Mombarg, R, Shoppen voor een gezonde leefstijl, 2013, Web publication/site.
Shoppen voor een gezonde leefstijl. Mombarg, Remo (Author). 2013.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Shoppen voor een gezonde leefstijl

AU - Mombarg, Remo

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - De gemiddelde puber beweegt veel te weinig. Slechts 15% van scholieren tussen de twaalf en zeventien jaar haalt de gezondheidsnorm van minstens één uur bewegen per dag. Gelukkig is de oplossing nabij. Shoppen blijkt bij pubermeisjes een enorme bijdrage te leveren aan hun gezondheid. Het door de stad sjouwen vormt, samen met het heen en weer fietsen naar huis, maar liefst 30% van de wekelijkse lichaamsbeweging.

AB - De gemiddelde puber beweegt veel te weinig. Slechts 15% van scholieren tussen de twaalf en zeventien jaar haalt de gezondheidsnorm van minstens één uur bewegen per dag. Gelukkig is de oplossing nabij. Shoppen blijkt bij pubermeisjes een enorme bijdrage te leveren aan hun gezondheid. Het door de stad sjouwen vormt, samen met het heen en weer fietsen naar huis, maar liefst 30% van de wekelijkse lichaamsbeweging.

KW - gezondheid

KW - jeugd

KW - sport

M3 - Web publication/site

ER -