Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)

Research output: Working paperProfessional

109 Downloads (Pure)

Abstract

Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages4
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  Wierdsma, M. (2015). Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Wierdsma, Menno. / Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015.
  @techreport{b7173dce04c94f889f8d239b87f0b9d0,
  title = "Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)",
  abstract = "Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.",
  keywords = "onderwijskunde, lessen onderwijs, voorbereiding",
  author = "Menno Wierdsma",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",
  type = "WorkingPaper",
  institution = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Wierdsma, M 2015 'Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)' Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

  Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). / Wierdsma, Menno.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015.

  Research output: Working paperProfessional

  TY - UNPB

  T1 - Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)

  AU - Wierdsma, Menno

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.

  AB - Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.

  KW - onderwijskunde

  KW - lessen onderwijs

  KW - voorbereiding

  M3 - Working paper

  BT - Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  ER -

  Wierdsma M. Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing. 2015.