Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)

Research output: Working paperProfessional

134 Downloads (Pure)

Abstract

Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages4
Publication statusPublished - 2015

Cite this

Wierdsma, M. (2015). Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Wierdsma, Menno. / Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015.
@techreport{b7173dce04c94f889f8d239b87f0b9d0,
title = "Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)",
abstract = "Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.",
keywords = "onderwijskunde, lessen onderwijs, voorbereiding",
author = "Menno Wierdsma",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",
type = "WorkingPaper",
institution = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Wierdsma, M 2015 'Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)' Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). / Wierdsma, Menno.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)

AU - Wierdsma, Menno

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.

AB - Studentenbereideneen NW&T les vooraan de hand van het 5-stappenplan voornatuuronderwijs (didactisering van eenonderzoekscylus) enzettendaarbij de werkvorm ‘observatie- endemonstratiekring’ in. Daarbijmoetenzijtervoorbereidingaangevenwelke(leerlinggerichte) vragenzij de leerlingenwillenstellen(afhankelijk van de fase in de les / stappenplan) en wat voorantwoordenzij van llnverwachtenn.a.v. die vragen. Na afloopwordt de coach op de werkplek (=observant) o.a. gevraagdaantegeven in hoeverredit is gelukt.

KW - onderwijskunde

KW - lessen onderwijs

KW - voorbereiding

M3 - Working paper

BT - Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO)

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Wierdsma M. Science (Natuur en Techniek) werkplekopdracht (WPO). Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing. 2015.