Schouwerzijl 2012: hoe waarderen inwoners van Schouwerzijl hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

47 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Schouwerzijl hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. In het onderzoeksrapport staat het advies voor een zeer korte dorpsvisie met 10 belangrijke waarden en voorbeelden van uitvoeringshandelingen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages64
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  @book{ef40d6c3d9ee40599ab305373436a9fd,
  title = "Schouwerzijl 2012: hoe waarderen inwoners van Schouwerzijl hun leefomgeving?",
  abstract = "In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Schouwerzijl hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. In het onderzoeksrapport staat het advies voor een zeer korte dorpsvisie met 10 belangrijke waarden en voorbeelden van uitvoeringshandelingen.",
  keywords = "leefbaarheid, leefomgeving, infiltratie, waardering, kwaliteit van leven",
  author = "Jannie Rozema",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Schouwerzijl 2012 : hoe waarderen inwoners van Schouwerzijl hun leefomgeving? / Rozema, Jannie.

  Hanzehogeschool Groningen, 2013. 64 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Schouwerzijl 2012

  T2 - hoe waarderen inwoners van Schouwerzijl hun leefomgeving?

  AU - Rozema, Jannie

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Schouwerzijl hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. In het onderzoeksrapport staat het advies voor een zeer korte dorpsvisie met 10 belangrijke waarden en voorbeelden van uitvoeringshandelingen.

  AB - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl is onderzoek gedaan onder alle inwoners van Schouwerzijl hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Schouwerzijl te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. In het onderzoeksrapport staat het advies voor een zeer korte dorpsvisie met 10 belangrijke waarden en voorbeelden van uitvoeringshandelingen.

  KW - leefbaarheid

  KW - leefomgeving

  KW - infiltratie

  KW - waardering

  KW - kwaliteit van leven

  M3 - Report

  BT - Schouwerzijl 2012

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -