Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025

Jannie Rozema, Olga Buiter, Andries van den Berg

Research output: Book/ReportReportProfessional

56 Downloads (Pure)

Abstract

Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages36
Publication statusPublished - 2011

Cite this

Rozema, J., Buiter, O., & van den Berg, A. (2011). Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen.
Rozema, Jannie ; Buiter, Olga ; van den Berg, Andries. / Samen mooi wonen in Houwerzijl : advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen, 2011. 36 p.
@book{8c4efb51faaa4d39b2b6557a2e78b601,
title = "Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025",
abstract = "Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).",
keywords = "adviezen, leefbaarheid, leefomgeving, dorpsvisie",
author = "Jannie Rozema and Olga Buiter and {van den Berg}, Andries",
year = "2011",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Rozema, J, Buiter, O & van den Berg, A 2011, Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen.

Samen mooi wonen in Houwerzijl : advies voor Houwerzijl 2025. / Rozema, Jannie; Buiter, Olga; van den Berg, Andries.

Hanzehogeschool Groningen, 2011. 36 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Samen mooi wonen in Houwerzijl

T2 - advies voor Houwerzijl 2025

AU - Rozema, Jannie

AU - Buiter, Olga

AU - van den Berg, Andries

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

AB - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

KW - adviezen

KW - leefbaarheid

KW - leefomgeving

KW - dorpsvisie

M3 - Report

BT - Samen mooi wonen in Houwerzijl

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Rozema J, Buiter O, van den Berg A. Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen, 2011. 36 p.