Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025

Jannie Rozema, Olga Buiter, Andries van den Berg

Research output: Book/ReportReportProfessional

50 Downloads (Pure)

Abstract

Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages36
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  Cite this

  Rozema, J., Buiter, O., & van den Berg, A. (2011). Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen.
  Rozema, Jannie ; Buiter, Olga ; van den Berg, Andries. / Samen mooi wonen in Houwerzijl : advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen, 2011. 36 p.
  @book{8c4efb51faaa4d39b2b6557a2e78b601,
  title = "Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025",
  abstract = "Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).",
  keywords = "adviezen, leefbaarheid, leefomgeving, dorpsvisie",
  author = "Jannie Rozema and Olga Buiter and {van den Berg}, Andries",
  year = "2011",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Rozema, J, Buiter, O & van den Berg, A 2011, Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen.

  Samen mooi wonen in Houwerzijl : advies voor Houwerzijl 2025. / Rozema, Jannie; Buiter, Olga; van den Berg, Andries.

  Hanzehogeschool Groningen, 2011. 36 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Samen mooi wonen in Houwerzijl

  T2 - advies voor Houwerzijl 2025

  AU - Rozema, Jannie

  AU - Buiter, Olga

  AU - van den Berg, Andries

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

  AB - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Houwerzijl is advies uitgebracht over hoe zij voor Houwerzijl een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners en de lokale overheid alsmede een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (O. Buiter en J. Rozema (2011). Leven in Houwerzijl. Onderzoek naar de ervaren kwaliteit van de leefomgeving. Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

  KW - adviezen

  KW - leefbaarheid

  KW - leefomgeving

  KW - dorpsvisie

  M3 - Report

  BT - Samen mooi wonen in Houwerzijl

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Rozema J, Buiter O, van den Berg A. Samen mooi wonen in Houwerzijl: advies voor Houwerzijl 2025. Hanzehogeschool Groningen, 2011. 36 p.