Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0

Research output: Book/ReportReportProfessional

45 Downloads (Pure)

Abstract

Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages40
Publication statusPublished - Jun 2011

Keywords

  Cite this

  Rozema, J., & van den Beemt, A. (2011). Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Rozema, Jannie ; van den Beemt, Annette. / Rustig blijven wonen in Niehove : advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 40 p.
  @book{9c42a90ffd8f4ad9a4dbcd1a5a0492d9,
  title = "Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0",
  abstract = "Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).",
  keywords = "adviezen, dorpsvisie, leefbaarheid, leefomgeving",
  author = "Jannie Rozema and {van den Beemt}, Annette",
  year = "2011",
  month = "6",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Rozema, J & van den Beemt, A 2011, Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

  Rustig blijven wonen in Niehove : advies voor Niehove 3.0. / Rozema, Jannie; van den Beemt, Annette.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 40 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Rustig blijven wonen in Niehove

  T2 - advies voor Niehove 3.0

  AU - Rozema, Jannie

  AU - van den Beemt, Annette

  PY - 2011/6

  Y1 - 2011/6

  N2 - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

  AB - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

  KW - adviezen

  KW - dorpsvisie

  KW - leefbaarheid

  KW - leefomgeving

  M3 - Report

  BT - Rustig blijven wonen in Niehove

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  ER -

  Rozema J, van den Beemt A. Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 40 p.