Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0

Research output: Book/ReportReportProfessional

48 Downloads (Pure)

Abstract

Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages40
Publication statusPublished - Jun 2011

Cite this

Rozema, J., & van den Beemt, A. (2011). Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Rozema, Jannie ; van den Beemt, Annette. / Rustig blijven wonen in Niehove : advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 40 p.
@book{9c42a90ffd8f4ad9a4dbcd1a5a0492d9,
title = "Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0",
abstract = "Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).",
keywords = "adviezen, dorpsvisie, leefbaarheid, leefomgeving",
author = "Jannie Rozema and {van den Beemt}, Annette",
year = "2011",
month = "6",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Rozema, J & van den Beemt, A 2011, Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

Rustig blijven wonen in Niehove : advies voor Niehove 3.0. / Rozema, Jannie; van den Beemt, Annette.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 40 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Rustig blijven wonen in Niehove

T2 - advies voor Niehove 3.0

AU - Rozema, Jannie

AU - van den Beemt, Annette

PY - 2011/6

Y1 - 2011/6

N2 - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

AB - Aan de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is advies uitgebracht over hoe zij voor Niehove een dorpsvisie kan ontwikkelen. Er zijn adviezen gegeven over het proces om een dorpsvisie tot stand te brengen en over de mogelijke inhoud van de dorpsvisie. Aan de basis van de adviezen lagen interviews met inwoners, de lokale overheid en maatschappelijke organisaties en een inwonersonderzoek. Van het inwonersonderzoek is een onderzoeksrapport verschenen (Rozema, J. en A. Tjeerdsma (2011). Niehove anno 2011. Hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen).

KW - adviezen

KW - dorpsvisie

KW - leefbaarheid

KW - leefomgeving

M3 - Report

BT - Rustig blijven wonen in Niehove

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

ER -

Rozema J, van den Beemt A. Rustig blijven wonen in Niehove: advies voor Niehove 3.0. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 40 p.