Proof of the pudding: kookboek voor klantonderzoek in de foodsector

Karel Jan Alsem, Erik Jan Kostelijk

Research output: Book/ReportReportProfessional

100 Downloads (Pure)

Abstract

In een RAAK Mkb project heeft Marklinq samen met twaalf betrokken bedrijven samengewerkt, met als doel: hoe kunnen zij klanten effectiever betrekken bij productinnovaties?
Er is een online platform ontwikkeld (www.proofofthepudding.nl) en bijgaand kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. ​Het kookboek bestaat uit gerechten en recepten. De gerechten zijn vragen waar de ondernemer tegenaan kan lopen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Bij ieder gerecht zijn enkele recepten beschikbaar van tools die je kunt toepassen. Het boek is een handig hulpmiddel voor elke ondernemer in de foodsector.
Original languageDutch
Number of pages168
Publication statusPublished - Jun 2018

Publication series

NameMarklinq publicaties
PublisherLectoraat Marketing, Hanzehogeschool Groningen
No.14
ISSN (Print)2214-9597

Keywords

  • marketing
  • food industry
  • consumers

Cite this

Alsem, K. J., & Kostelijk, E. J. (2018). Proof of the pudding: kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. (Marklinq publicaties; No. 14).
Alsem, Karel Jan ; Kostelijk, Erik Jan. / Proof of the pudding : kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. 2018. 168 p. (Marklinq publicaties; 14).
@book{818b9166f0394fc19e91be9dfbbb4fd9,
title = "Proof of the pudding: kookboek voor klantonderzoek in de foodsector",
abstract = "In een RAAK Mkb project heeft Marklinq samen met twaalf betrokken bedrijven samengewerkt, met als doel: hoe kunnen zij klanten effectiever betrekken bij productinnovaties? Er is een online platform ontwikkeld (www.proofofthepudding.nl) en bijgaand kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. ​Het kookboek bestaat uit gerechten en recepten. De gerechten zijn vragen waar de ondernemer tegenaan kan lopen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Bij ieder gerecht zijn enkele recepten beschikbaar van tools die je kunt toepassen. Het boek is een handig hulpmiddel voor elke ondernemer in de foodsector.",
keywords = "innovatie, marketing, marktonderzoek, consumenten, voedingssector, marketing, food industry, consumers",
author = "Alsem, {Karel Jan} and Kostelijk, {Erik Jan}",
year = "2018",
month = "6",
language = "Dutch",
series = "Marklinq publicaties",
publisher = "Lectoraat Marketing, Hanzehogeschool Groningen",
number = "14",

}

Alsem, KJ & Kostelijk, EJ 2018, Proof of the pudding: kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. Marklinq publicaties, no. 14.

Proof of the pudding : kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. / Alsem, Karel Jan; Kostelijk, Erik Jan.

2018. 168 p. (Marklinq publicaties; No. 14).

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Proof of the pudding

T2 - kookboek voor klantonderzoek in de foodsector

AU - Alsem, Karel Jan

AU - Kostelijk, Erik Jan

PY - 2018/6

Y1 - 2018/6

N2 - In een RAAK Mkb project heeft Marklinq samen met twaalf betrokken bedrijven samengewerkt, met als doel: hoe kunnen zij klanten effectiever betrekken bij productinnovaties? Er is een online platform ontwikkeld (www.proofofthepudding.nl) en bijgaand kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. ​Het kookboek bestaat uit gerechten en recepten. De gerechten zijn vragen waar de ondernemer tegenaan kan lopen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Bij ieder gerecht zijn enkele recepten beschikbaar van tools die je kunt toepassen. Het boek is een handig hulpmiddel voor elke ondernemer in de foodsector.

AB - In een RAAK Mkb project heeft Marklinq samen met twaalf betrokken bedrijven samengewerkt, met als doel: hoe kunnen zij klanten effectiever betrekken bij productinnovaties? Er is een online platform ontwikkeld (www.proofofthepudding.nl) en bijgaand kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. ​Het kookboek bestaat uit gerechten en recepten. De gerechten zijn vragen waar de ondernemer tegenaan kan lopen bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Bij ieder gerecht zijn enkele recepten beschikbaar van tools die je kunt toepassen. Het boek is een handig hulpmiddel voor elke ondernemer in de foodsector.

KW - innovatie

KW - marketing

KW - marktonderzoek

KW - consumenten

KW - voedingssector

KW - marketing

KW - food industry

KW - consumers

UR - http://www.marklinq.nl

M3 - Report

T3 - Marklinq publicaties

BT - Proof of the pudding

ER -

Alsem KJ, Kostelijk EJ. Proof of the pudding: kookboek voor klantonderzoek in de foodsector. 2018. 168 p. (Marklinq publicaties; 14).