Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta

Jannie Rozema, Saskia Duursma, Rika Ringersma

Research output: Book/ReportReportProfessional

20 Downloads (Pure)

Abstract

Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Commissioning bodyProvincie Groningen
Number of pages30
Publication statusPublished - Nov 2017

Keywords

  Cite this

  Rozema, J., Duursma, S., & Ringersma, R. (2017). Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen.
  Rozema, Jannie ; Duursma, Saskia ; Ringersma, Rika. / Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen, 2017. 30 p.
  @book{ca2a9138d2464bc1b095619b26cd8f82,
  title = "Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta",
  abstract = "Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.",
  keywords = "sociologie, dorpsontwikkeling, leefbaarheid, eemsdelta",
  author = "Jannie Rozema and Saskia Duursma and Rika Ringersma",
  year = "2017",
  month = "11",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Rozema, J, Duursma, S & Ringersma, R 2017, Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen.

  Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. / Rozema, Jannie; Duursma, Saskia; Ringersma, Rika.

  Hanzehogeschool Groningen, 2017. 30 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta

  AU - Rozema, Jannie

  AU - Duursma, Saskia

  AU - Ringersma, Rika

  PY - 2017/11

  Y1 - 2017/11

  N2 - Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.

  AB - Van 2015 - 2017 zijn in het kader van het Woon- en Leefbaarheidsplan Eemsdelta Leeft, Actieprogramma Sociale Cohesie pilots uitgevoerd met bewoners en professionals. De pilots hadden tot doel om de organisatiekracht van bewoners en de facilitering van professionals richting bewonersinitiatieven te versterken. Het rapport doet verslag van deze pilots en geeft tips naar aanleiding van de geleerde lessen.

  KW - sociologie

  KW - dorpsontwikkeling

  KW - leefbaarheid

  KW - eemsdelta

  M3 - Report

  BT - Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Rozema J, Duursma S, Ringersma R. Project Sociale Vitaliteit, spoor 1 en 2 WLP Eemsdelta. Hanzehogeschool Groningen, 2017. 30 p.