Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan

Jan Veuger, Eltje de Klerk

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  15 Downloads (Pure)

  Abstract

  Het lectoraat Vastgoed van de Hanzehogeschool Groningen heeft met het RAAK-project Maatschappelijk vastgoed in private handen? een succesvolle periode in 2009-2011 doorlopen op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Dit project heeft resultaten opgeleverd als kennisdeling op 9 seminars, een congres in 2010 en een afsluitend congres in 2011, de aanzet voor het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Binnen het project zijn in totaal 27 HBO-projecten, 2 masters afgerond en heeft een promotieonderzoek geparticipeerd in combinatie met onderzoeken binnen de Amsterdam School of Real Estate, Rijks Universiteit Groningen en Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2011 is de speciale uitgave Barometer Maatschappelijk Vastgoed: trends en ontwikkelingen verschenen en in 2012 is het boek Barometer Maatschappelijk Vastgoed: onderzoeken en visie uitgegeven.
  Original languageDutch
  Title of host publicationLectorenboek erfgoed en ruimte
  Place of PublicationAntwerpen/Apeldoorn
  PublisherGarant
  Number of pages11
  Publication statusPublished - 2012

  Keywords

   Cite this

   Veuger, J., & de Klerk, E. (2012). Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan. In Lectorenboek erfgoed en ruimte Antwerpen/Apeldoorn: Garant.
   Veuger, Jan ; de Klerk, Eltje. / Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan. Lectorenboek erfgoed en ruimte. Antwerpen/Apeldoorn : Garant, 2012.
   @inbook{bac306c1686647e794132221ade61590,
   title = "Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan",
   abstract = "Het lectoraat Vastgoed van de Hanzehogeschool Groningen heeft met het RAAK-project Maatschappelijk vastgoed in private handen? een succesvolle periode in 2009-2011 doorlopen op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Dit project heeft resultaten opgeleverd als kennisdeling op 9 seminars, een congres in 2010 en een afsluitend congres in 2011, de aanzet voor het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Binnen het project zijn in totaal 27 HBO-projecten, 2 masters afgerond en heeft een promotieonderzoek geparticipeerd in combinatie met onderzoeken binnen de Amsterdam School of Real Estate, Rijks Universiteit Groningen en Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2011 is de speciale uitgave Barometer Maatschappelijk Vastgoed: trends en ontwikkelingen verschenen en in 2012 is het boek Barometer Maatschappelijk Vastgoed: onderzoeken en visie uitgegeven.",
   keywords = "vastgoed, erfgoed, ruimtelijke ordening",
   author = "Jan Veuger and {de Klerk}, Eltje",
   year = "2012",
   language = "Dutch",
   booktitle = "Lectorenboek erfgoed en ruimte",
   publisher = "Garant",

   }

   Veuger, J & de Klerk, E 2012, Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan. in Lectorenboek erfgoed en ruimte. Garant, Antwerpen/Apeldoorn.

   Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan. / Veuger, Jan; de Klerk, Eltje.

   Lectorenboek erfgoed en ruimte. Antwerpen/Apeldoorn : Garant, 2012.

   Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

   TY - CHAP

   T1 - Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan

   AU - Veuger, Jan

   AU - de Klerk, Eltje

   PY - 2012

   Y1 - 2012

   N2 - Het lectoraat Vastgoed van de Hanzehogeschool Groningen heeft met het RAAK-project Maatschappelijk vastgoed in private handen? een succesvolle periode in 2009-2011 doorlopen op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Dit project heeft resultaten opgeleverd als kennisdeling op 9 seminars, een congres in 2010 en een afsluitend congres in 2011, de aanzet voor het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Binnen het project zijn in totaal 27 HBO-projecten, 2 masters afgerond en heeft een promotieonderzoek geparticipeerd in combinatie met onderzoeken binnen de Amsterdam School of Real Estate, Rijks Universiteit Groningen en Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2011 is de speciale uitgave Barometer Maatschappelijk Vastgoed: trends en ontwikkelingen verschenen en in 2012 is het boek Barometer Maatschappelijk Vastgoed: onderzoeken en visie uitgegeven.

   AB - Het lectoraat Vastgoed van de Hanzehogeschool Groningen heeft met het RAAK-project Maatschappelijk vastgoed in private handen? een succesvolle periode in 2009-2011 doorlopen op het gebied van maatschappelijk vastgoed. Dit project heeft resultaten opgeleverd als kennisdeling op 9 seminars, een congres in 2010 en een afsluitend congres in 2011, de aanzet voor het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Binnen het project zijn in totaal 27 HBO-projecten, 2 masters afgerond en heeft een promotieonderzoek geparticipeerd in combinatie met onderzoeken binnen de Amsterdam School of Real Estate, Rijks Universiteit Groningen en Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2011 is de speciale uitgave Barometer Maatschappelijk Vastgoed: trends en ontwikkelingen verschenen en in 2012 is het boek Barometer Maatschappelijk Vastgoed: onderzoeken en visie uitgegeven.

   KW - vastgoed

   KW - erfgoed

   KW - ruimtelijke ordening

   M3 - Chapter

   BT - Lectorenboek erfgoed en ruimte

   PB - Garant

   CY - Antwerpen/Apeldoorn

   ER -

   Veuger J, de Klerk E. Professionaliseren van cultureel vastgoed: nog drie stappen te gaan. In Lectorenboek erfgoed en ruimte. Antwerpen/Apeldoorn: Garant. 2012