Procesevaluatie: Oosterkade - de bewegende stad

Hiske Wiggers

Research output: Book/ReportReportOther research output

30 Downloads (Pure)

Abstract

De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De Oosterkade is hier onderdeel van en deze locatie is op 20 mei 2016 officieel geopend.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Commissioning bodyInnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR)
Number of pages3
Publication statusPublished - Jul 2016

Cite this

Wiggers, H. (2016). Procesevaluatie: Oosterkade - de bewegende stad. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
Wiggers, Hiske. / Procesevaluatie : Oosterkade - de bewegende stad. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 p.
@book{074cb97f869f4d06a86077f82f904b33,
title = "Procesevaluatie: Oosterkade - de bewegende stad",
abstract = "De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De Oosterkade is hier onderdeel van en deze locatie is op 20 mei 2016 officieel geopend.",
keywords = "openbare ruimte, recreatie, innovatie, groningen (stad)",
author = "Hiske Wiggers",
year = "2016",
month = "7",
language = "Dutch",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

}

Wiggers, H 2016, Procesevaluatie: Oosterkade - de bewegende stad. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

Procesevaluatie : Oosterkade - de bewegende stad. / Wiggers, Hiske.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 p.

Research output: Book/ReportReportOther research output

TY - BOOK

T1 - Procesevaluatie

T2 - Oosterkade - de bewegende stad

AU - Wiggers, Hiske

PY - 2016/7

Y1 - 2016/7

N2 - De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De Oosterkade is hier onderdeel van en deze locatie is op 20 mei 2016 officieel geopend.

AB - De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De Oosterkade is hier onderdeel van en deze locatie is op 20 mei 2016 officieel geopend.

KW - openbare ruimte

KW - recreatie

KW - innovatie

KW - groningen (stad)

M3 - Report

BT - Procesevaluatie

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

ER -

Wiggers H. Procesevaluatie: Oosterkade - de bewegende stad. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 p.