Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad

Hiske Wiggers

Research output: Book/ReportReportProfessional

42 Downloads (Pure)

Abstract

De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Commissioning bodyInnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR)
Number of pages3
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  Cite this

  Wiggers, H. (2016). Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Wiggers, Hiske. / Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 p.
  @book{530ec48223f342dc8075c87284cea9b7,
  title = "Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad",
  abstract = "De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.",
  keywords = "openbare ruimte, sportbeleid, procesevaluatie, gemeente groningen",
  author = "Hiske Wiggers",
  year = "2016",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Wiggers, H 2016, Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, Groningen.

  Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. / Wiggers, Hiske.

  Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad

  AU - Wiggers, Hiske

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.

  AB - De gemeente Groningen wil zoveel mogelijk Stadjers de gelegenheid geven om te sporten en te spelen. De gemeente Groningen heeft in samenwerking met de InnovatieWerkPlaats Beweegvriendelijke Inrichting Openbare Ruimte (IWP BIOR) het afgelopen jaar een aantal kansen benut om de openbare ruimte zo in te richten dat het uitnodigt tot spelen, bewegen en ontmoeten. De pilot was in de wijken de Hunze- van Starkenborgh en deze wordt in april 2016 officieel geopend.

  KW - openbare ruimte

  KW - sportbeleid

  KW - procesevaluatie

  KW - gemeente groningen

  M3 - Report

  BT - Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  CY - Groningen

  ER -

  Wiggers H. Procesevaluatie Hunze - de bewegende stad. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 3 p.