Positionering vastgoedmanagement gemeenten: stap voor stap professioneler

Jan Veuger, Annette van den Beemt, Peter Broer, Leo Looise

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  45 Downloads (Pure)

  Abstract

  Vastgoedmanagement bij gemeenten is in het verlengde van de maatschappelijke vastgoeddiscussie steeds vaker onderwerp van gesprek: als we weten wat we hebben, weten we dan ook wat we doen? Doen we het goed, en hoe doen anderen het? Deze vragen stellen gemeenten zichzelf vooral omdat zij er steeds meer
  naar streven het vastgoed professioneler te organiseren en meer strategisch in te zetten om beleidsdoelstellingen te realiseren. In een poging hier wat meer inzicht in te geven, is hierover dit jaar voor het eerst een vragenlijst verstuurd aan Nederlandse gemeenten.
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 1 Nov 2016

  Keywords

   Cite this

   Veuger, J. (Author), van den Beemt, A. (Author), Broer, P. (Author), & Looise, L. (Author). (2016). Positionering vastgoedmanagement gemeenten: stap voor stap professioneler. Web publication/site
   Veuger, Jan (Author) ; van den Beemt, Annette (Author) ; Broer, Peter (Author) ; Looise, Leo (Author). / Positionering vastgoedmanagement gemeenten: stap voor stap professioneler. [Web publication/site].
   @misc{0b396d4bc9a64f4f96132bfe0ed20f3b,
   title = "Positionering vastgoedmanagement gemeenten:: stap voor stap professioneler",
   abstract = "Vastgoedmanagement bij gemeenten is in het verlengde van de maatschappelijke vastgoeddiscussie steeds vaker onderwerp van gesprek: als we weten wat we hebben, weten we dan ook wat we doen? Doen we het goed, en hoe doen anderen het? Deze vragen stellen gemeenten zichzelf vooral omdat zij er steeds meernaar streven het vastgoed professioneler te organiseren en meer strategisch in te zetten om beleidsdoelstellingen te realiseren. In een poging hier wat meer inzicht in te geven, is hierover dit jaar voor het eerst een vragenlijst verstuurd aan Nederlandse gemeenten.",
   keywords = "vastgoedmanagement, gemeenten overheid",
   author = "Jan Veuger and {van den Beemt}, Annette and Peter Broer and Leo Looise",
   year = "2016",
   month = "11",
   day = "1",
   language = "Dutch",

   }

   Veuger, J, van den Beemt, A, Broer, P & Looise, L, Positionering vastgoedmanagement gemeenten: stap voor stap professioneler, 2016, Web publication/site.
   Positionering vastgoedmanagement gemeenten: stap voor stap professioneler. Veuger, Jan (Author); van den Beemt, Annette (Author); Broer, Peter (Author); Looise, Leo (Author). 2016.

   Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

   TY - ADVS

   T1 - Positionering vastgoedmanagement gemeenten:

   T2 - stap voor stap professioneler

   AU - Veuger, Jan

   AU - van den Beemt, Annette

   AU - Broer, Peter

   AU - Looise, Leo

   PY - 2016/11/1

   Y1 - 2016/11/1

   N2 - Vastgoedmanagement bij gemeenten is in het verlengde van de maatschappelijke vastgoeddiscussie steeds vaker onderwerp van gesprek: als we weten wat we hebben, weten we dan ook wat we doen? Doen we het goed, en hoe doen anderen het? Deze vragen stellen gemeenten zichzelf vooral omdat zij er steeds meernaar streven het vastgoed professioneler te organiseren en meer strategisch in te zetten om beleidsdoelstellingen te realiseren. In een poging hier wat meer inzicht in te geven, is hierover dit jaar voor het eerst een vragenlijst verstuurd aan Nederlandse gemeenten.

   AB - Vastgoedmanagement bij gemeenten is in het verlengde van de maatschappelijke vastgoeddiscussie steeds vaker onderwerp van gesprek: als we weten wat we hebben, weten we dan ook wat we doen? Doen we het goed, en hoe doen anderen het? Deze vragen stellen gemeenten zichzelf vooral omdat zij er steeds meernaar streven het vastgoed professioneler te organiseren en meer strategisch in te zetten om beleidsdoelstellingen te realiseren. In een poging hier wat meer inzicht in te geven, is hierover dit jaar voor het eerst een vragenlijst verstuurd aan Nederlandse gemeenten.

   KW - vastgoedmanagement

   KW - gemeenten overheid

   M3 - Web publication/site

   ER -