Periscope schetsatelier

Research output: Book/ReportReportProfessional

37 Downloads (Pure)

Abstract

Op 10 juli 2018 vond op Boerderij De Diek’n te Zeerijp in opdracht van Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool Groningen een schetsatelier plaats. Het atelier, dat onder leiding stond van landschapsarchitect Wim Boetze, was een pilot, beoogd om uitvoering te geven aan het Europese Interreg programma North Sea Periscope1. Hierin maken zes Noordzeelanden (Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zweden) een start voor een permanent innovatieplatform voor nieuwe duurzame ondernemersontwikkelingen (business opportunities) binnen de Noordzeeregio’s. Dit verslag is het product wat hieruit voort kwam.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Publication statusPublished - 29 Sep 2018

Keywords

  • regional economy
  • biobased economy

Cite this

Dommerholt, E., Schorren, D., & Boetze, W. (2018). Periscope schetsatelier. Hanzehogeschool Groningen.
Dommerholt, Egbert ; Schorren, Derwin ; Boetze, Wim. / Periscope schetsatelier. Hanzehogeschool Groningen, 2018.
@book{dc346b09fbde43c3a8d9555c4bc8e358,
title = "Periscope schetsatelier",
abstract = "Op 10 juli 2018 vond op Boerderij De Diek’n te Zeerijp in opdracht van Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool Groningen een schetsatelier plaats. Het atelier, dat onder leiding stond van landschapsarchitect Wim Boetze, was een pilot, beoogd om uitvoering te geven aan het Europese Interreg programma North Sea Periscope1. Hierin maken zes Noordzeelanden (Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zweden) een start voor een permanent innovatieplatform voor nieuwe duurzame ondernemersontwikkelingen (business opportunities) binnen de Noordzeeregio’s. Dit verslag is het product wat hieruit voort kwam.",
keywords = "regionale economie, duurzame samenleving, toekomstscenarios, biobased economie, regional economy, biobased economy",
author = "Egbert Dommerholt and Derwin Schorren and Wim Boetze",
year = "2018",
month = "9",
day = "29",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Dommerholt, E, Schorren, D & Boetze, W 2018, Periscope schetsatelier. Hanzehogeschool Groningen.

Periscope schetsatelier. / Dommerholt, Egbert; Schorren, Derwin; Boetze, Wim.

Hanzehogeschool Groningen, 2018.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Periscope schetsatelier

AU - Dommerholt, Egbert

AU - Schorren, Derwin

AU - Boetze, Wim

PY - 2018/9/29

Y1 - 2018/9/29

N2 - Op 10 juli 2018 vond op Boerderij De Diek’n te Zeerijp in opdracht van Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool Groningen een schetsatelier plaats. Het atelier, dat onder leiding stond van landschapsarchitect Wim Boetze, was een pilot, beoogd om uitvoering te geven aan het Europese Interreg programma North Sea Periscope1. Hierin maken zes Noordzeelanden (Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zweden) een start voor een permanent innovatieplatform voor nieuwe duurzame ondernemersontwikkelingen (business opportunities) binnen de Noordzeeregio’s. Dit verslag is het product wat hieruit voort kwam.

AB - Op 10 juli 2018 vond op Boerderij De Diek’n te Zeerijp in opdracht van Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool Groningen een schetsatelier plaats. Het atelier, dat onder leiding stond van landschapsarchitect Wim Boetze, was een pilot, beoogd om uitvoering te geven aan het Europese Interreg programma North Sea Periscope1. Hierin maken zes Noordzeelanden (Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en Zweden) een start voor een permanent innovatieplatform voor nieuwe duurzame ondernemersontwikkelingen (business opportunities) binnen de Noordzeeregio’s. Dit verslag is het product wat hieruit voort kwam.

KW - regionale economie

KW - duurzame samenleving

KW - toekomstscenarios

KW - biobased economie

KW - regional economy

KW - biobased economy

M3 - Report

BT - Periscope schetsatelier

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Dommerholt E, Schorren D, Boetze W. Periscope schetsatelier. Hanzehogeschool Groningen, 2018.