Parels van het Noorden: blog

Angelique van Wingerden

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.
Samenwerkingsverband KKNN.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2014

Cite this

van Wingerden, A. (Author). (2014). Parels van het Noorden: blog. Web publication/site, Retrieved from http://www.vanmeernaarbeter.nl/blog/parels-van-het-noorden
van Wingerden, Angelique (Author). / Parels van het Noorden : blog. [Web publication/site].
@misc{99147c48ab7f4ba482808a70fe3f768f,
title = "Parels van het Noorden: blog",
abstract = "Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.Samenwerkingsverband KKNN.",
keywords = "Noord-Nederland, krimp , leefomgeving , demografische ontwikkeling, leefbaarheid",
author = "{van Wingerden}, Angelique",
year = "2014",
language = "Dutch",

}

van Wingerden, A, Parels van het Noorden: blog, 2014, Web publication/site.
Parels van het Noorden : blog. van Wingerden, Angelique (Author). 2014.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Parels van het Noorden

T2 - blog

AU - van Wingerden, Angelique

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.Samenwerkingsverband KKNN.

AB - Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.Samenwerkingsverband KKNN.

KW - Noord-Nederland

KW - krimp

KW - leefomgeving

KW - demografische ontwikkeling

KW - leefbaarheid

M3 - Web publication/site

ER -

van Wingerden A (Author). Parels van het Noorden: blog 2014.