Parels van het Noorden: blog

Angelique van Wingerden

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.
Samenwerkingsverband KKNN.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  van Wingerden, A. (Author). (2014). Parels van het Noorden: blog. Web publication/site, Retrieved from http://www.vanmeernaarbeter.nl/blog/parels-van-het-noorden
  van Wingerden, Angelique (Author). / Parels van het Noorden : blog. [Web publication/site].
  @misc{99147c48ab7f4ba482808a70fe3f768f,
  title = "Parels van het Noorden: blog",
  abstract = "Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.Samenwerkingsverband KKNN.",
  keywords = "Noord-Nederland, krimp , leefomgeving , demografische ontwikkeling, leefbaarheid",
  author = "{van Wingerden}, Angelique",
  year = "2014",
  language = "Dutch",

  }

  van Wingerden, A, Parels van het Noorden: blog, 2014, Web publication/site.
  Parels van het Noorden : blog. van Wingerden, Angelique (Author). 2014.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Parels van het Noorden

  T2 - blog

  AU - van Wingerden, Angelique

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.Samenwerkingsverband KKNN.

  AB - Deze week mocht ik een informele bijeenkomst voor de noordelijke wethouders ruimtelijk beleid organiseren, waarbij de laatste stand van zaken over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen werd besproken. Deze wethouders denken allang niet meer in groei, maar proberen vooral te bedenken hoe hun dorpen en steden leefbaar te houden ondanks de afname van het aantal kinderen, de migratie van jong volwassenen en de toename van het aantal senioren.Samenwerkingsverband KKNN.

  KW - Noord-Nederland

  KW - krimp

  KW - leefomgeving

  KW - demografische ontwikkeling

  KW - leefbaarheid

  M3 - Web publication/site

  ER -

  van Wingerden A (Author). Parels van het Noorden: blog 2014.