Opgroeien doe je maar één keer: pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum

Research output: Book/ReportBookProfessional

418 Downloads (Pure)

Abstract

Opgroeien doe je maar één keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.
Original languageDutch
PublisherAndere Tijden
Number of pages52
ISBN (Print)9789081915908
Publication statusPublished - 2012

Keywords

  Cite this

  @book{3915b1462c924c97b19f81f6b5a45f42,
  title = "Opgroeien doe je maar {\'e}{\'e}n keer: pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum",
  abstract = "Opgroeien doe je maar {\'e}{\'e}n keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.",
  keywords = "pedagogiek, kindcentra",
  author = "Jeannette Doornenbal",
  year = "2012",
  language = "Dutch",
  isbn = "9789081915908",
  publisher = "Andere Tijden",

  }

  Opgroeien doe je maar één keer : pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum. / Doornenbal, Jeannette.

  Andere Tijden, 2012. 52 p.

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Opgroeien doe je maar één keer

  T2 - pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum

  AU - Doornenbal, Jeannette

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - Opgroeien doe je maar één keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.

  AB - Opgroeien doe je maar één keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.

  KW - pedagogiek

  KW - kindcentra

  M3 - Book

  SN - 9789081915908

  BT - Opgroeien doe je maar één keer

  PB - Andere Tijden

  ER -