Opgroeien doe je maar één keer: pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum

Research output: Book/ReportBookProfessional

548 Downloads (Pure)

Abstract

Opgroeien doe je maar één keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.
Original languageDutch
PublisherAndere Tijden
Number of pages52
ISBN (Print)9789081915908
Publication statusPublished - 2012

Cite this

@book{3915b1462c924c97b19f81f6b5a45f42,
title = "Opgroeien doe je maar {\'e}{\'e}n keer: pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum",
abstract = "Opgroeien doe je maar {\'e}{\'e}n keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.",
keywords = "pedagogiek, kindcentra",
author = "Jeannette Doornenbal",
year = "2012",
language = "Dutch",
isbn = "9789081915908",
publisher = "Andere Tijden",

}

Opgroeien doe je maar één keer : pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum. / Doornenbal, Jeannette.

Andere Tijden, 2012. 52 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Opgroeien doe je maar één keer

T2 - pedagogisch ontwerp voor het kindcentrum

AU - Doornenbal, Jeannette

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Opgroeien doe je maar één keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.

AB - Opgroeien doe je maar één keer is geschreven als praktische handleiding voor iedereen die wil starten met of werkt in een kindcentrum. Belangrijk kenmerk van een kindcentrum is dat onderwijs en opvang intensief samenwerken. Deze uitgave laat zien hoe die samenwerking vorm kan krijgen en biedt de basis voor een gezamenlijk pedagogisch ontwerp. Geen blauwdruk, maar wel ondersteuning en inspiratie. Met een checklist om te komen tot uw eigen pedagogisch kader.

KW - pedagogiek

KW - kindcentra

M3 - Book

SN - 9789081915908

BT - Opgroeien doe je maar één keer

PB - Andere Tijden

ER -