Opgedrongen voorkeursbeleid

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  Abstract

  Blog over de consequenties voor werkgevers van SROI en Participatiewet. Werkgevers worden gedwongen voorkeursbeleid toe te passen. De vraag of ze daar de benodigde faciliteiten krijgen wat betreft matching en begeleiding.
  Hoe zal het ze vergaan in 2015? De miljoen uitkeringsgerechtigden die als het aan de regering en de sociale partners ligt een kans moeten krijgen op een baan bij een reguliere werkgever. De bijstandsgerechtigden, de Wajongers, de SW’ers en natuurlijk ook de WW’ers. Voor hoeveel van deze mensen zal er plek zijn in 2015? Hoeveel werkgevers zullen er zijn die daadwerkelijk gehoor geven aan de oproep van de regering om werkplekken te creëren.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Publication statusPublished - 6 Feb 2015

  Cite this

  Oden, P. (Author). (2015). Opgedrongen voorkeursbeleid. Web publication/site, Hanzehogeschool Groningen. Retrieved from https://www.hanze.nl/nld/blog/opgedrongen-voorkeursbeleid
  @misc{6c5665a328bb4160a5104cb4a15f509d,
  title = "Opgedrongen voorkeursbeleid",
  abstract = "Blog over de consequenties voor werkgevers van SROI en Participatiewet. Werkgevers worden gedwongen voorkeursbeleid toe te passen. De vraag of ze daar de benodigde faciliteiten krijgen wat betreft matching en begeleiding.Hoe zal het ze vergaan in 2015? De miljoen uitkeringsgerechtigden die als het aan de regering en de sociale partners ligt een kans moeten krijgen op een baan bij een reguliere werkgever. De bijstandsgerechtigden, de Wajongers, de SW’ers en natuurlijk ook de WW’ers. Voor hoeveel van deze mensen zal er plek zijn in 2015? Hoeveel werkgevers zullen er zijn die daadwerkelijk gehoor geven aan de oproep van de regering om werkplekken te cre{\"e}ren.",
  keywords = "participatiewet, werkgevers, voorkeursbeleid",
  author = "Petra Oden",
  year = "2015",
  month = "2",
  day = "6",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Oden, P, Opgedrongen voorkeursbeleid, 2015, Web publication/site, Hanzehogeschool Groningen.
  Opgedrongen voorkeursbeleid. Oden, Petra (Author). 2015. Hanzehogeschool Groningen.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Opgedrongen voorkeursbeleid

  AU - Oden, Petra

  PY - 2015/2/6

  Y1 - 2015/2/6

  N2 - Blog over de consequenties voor werkgevers van SROI en Participatiewet. Werkgevers worden gedwongen voorkeursbeleid toe te passen. De vraag of ze daar de benodigde faciliteiten krijgen wat betreft matching en begeleiding.Hoe zal het ze vergaan in 2015? De miljoen uitkeringsgerechtigden die als het aan de regering en de sociale partners ligt een kans moeten krijgen op een baan bij een reguliere werkgever. De bijstandsgerechtigden, de Wajongers, de SW’ers en natuurlijk ook de WW’ers. Voor hoeveel van deze mensen zal er plek zijn in 2015? Hoeveel werkgevers zullen er zijn die daadwerkelijk gehoor geven aan de oproep van de regering om werkplekken te creëren.

  AB - Blog over de consequenties voor werkgevers van SROI en Participatiewet. Werkgevers worden gedwongen voorkeursbeleid toe te passen. De vraag of ze daar de benodigde faciliteiten krijgen wat betreft matching en begeleiding.Hoe zal het ze vergaan in 2015? De miljoen uitkeringsgerechtigden die als het aan de regering en de sociale partners ligt een kans moeten krijgen op een baan bij een reguliere werkgever. De bijstandsgerechtigden, de Wajongers, de SW’ers en natuurlijk ook de WW’ers. Voor hoeveel van deze mensen zal er plek zijn in 2015? Hoeveel werkgevers zullen er zijn die daadwerkelijk gehoor geven aan de oproep van de regering om werkplekken te creëren.

  KW - participatiewet

  KW - werkgevers

  KW - voorkeursbeleid

  M3 - Web publication/site

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Oden P (Author). Opgedrongen voorkeursbeleid Hanzehogeschool Groningen. 2015.