Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB: Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology

Research output: Book/ReportReportProfessional

51 Downloads (Pure)

Abstract

Met dit opdrachtenboek wordt een brug geslagen tussen het onderwijs en externe bedrijven met onderzoeksvragen. In deze tweede versie van het IWP-opdrachtenboek in het kader van het IWP/Krachtig MKB van het Kenniscentrum Biobased Economy (KC BBE) en het Instituut voor Life Sciences & Technology (ILST) vindt u ILST-gerelateerde opdrachten voor de ILST-(honours)student of docent-onderzoeker. Deze opdrachten zijn geacquireerd in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en de Gebiedscoöperatie Oost-Groningen (i.o.); ‘opgehaald’ tijdens het door het KC BBE georganiseerde grassymposium en als kennisvraag ontstaan door eerdere verrichte onderzoeken vanuit het IWP-gebeuren.
Original languageDutch
PublisherResearch Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences
Number of pages27
Volume2
Publication statusPublished - 2018

Keywords

  • smes
  • innovation

Cite this

Elema, G. (2018). Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB: Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology . Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences.
Elema, Gerda. / Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB : Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology . Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences, 2018. 27 p.
@book{0bbbf64448db4a8cb3bc4ab0ef64cda9,
title = "Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB: Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology",
abstract = "Met dit opdrachtenboek wordt een brug geslagen tussen het onderwijs en externe bedrijven met onderzoeksvragen. In deze tweede versie van het IWP-opdrachtenboek in het kader van het IWP/Krachtig MKB van het Kenniscentrum Biobased Economy (KC BBE) en het Instituut voor Life Sciences & Technology (ILST) vindt u ILST-gerelateerde opdrachten voor de ILST-(honours)student of docent-onderzoeker. Deze opdrachten zijn geacquireerd in samenwerking met de Gebiedsco{\"o}peratie Westerkwartier en de Gebiedsco{\"o}peratie Oost-Groningen (i.o.); ‘opgehaald’ tijdens het door het KC BBE georganiseerde grassymposium en als kennisvraag ontstaan door eerdere verrichte onderzoeken vanuit het IWP-gebeuren.",
keywords = "mkb, innovatie, onderzoeksvragen, hoger onderwijs, smes, innovation",
author = "Gerda Elema",
year = "2018",
language = "Dutch",
volume = "2",
publisher = "Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences",

}

Elema, G 2018, Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB: Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology . vol. 2, Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences.

Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB : Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology . / Elema, Gerda.

Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences, 2018. 27 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB

T2 - Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology

AU - Elema, Gerda

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Met dit opdrachtenboek wordt een brug geslagen tussen het onderwijs en externe bedrijven met onderzoeksvragen. In deze tweede versie van het IWP-opdrachtenboek in het kader van het IWP/Krachtig MKB van het Kenniscentrum Biobased Economy (KC BBE) en het Instituut voor Life Sciences & Technology (ILST) vindt u ILST-gerelateerde opdrachten voor de ILST-(honours)student of docent-onderzoeker. Deze opdrachten zijn geacquireerd in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en de Gebiedscoöperatie Oost-Groningen (i.o.); ‘opgehaald’ tijdens het door het KC BBE georganiseerde grassymposium en als kennisvraag ontstaan door eerdere verrichte onderzoeken vanuit het IWP-gebeuren.

AB - Met dit opdrachtenboek wordt een brug geslagen tussen het onderwijs en externe bedrijven met onderzoeksvragen. In deze tweede versie van het IWP-opdrachtenboek in het kader van het IWP/Krachtig MKB van het Kenniscentrum Biobased Economy (KC BBE) en het Instituut voor Life Sciences & Technology (ILST) vindt u ILST-gerelateerde opdrachten voor de ILST-(honours)student of docent-onderzoeker. Deze opdrachten zijn geacquireerd in samenwerking met de Gebiedscoöperatie Westerkwartier en de Gebiedscoöperatie Oost-Groningen (i.o.); ‘opgehaald’ tijdens het door het KC BBE georganiseerde grassymposium en als kennisvraag ontstaan door eerdere verrichte onderzoeken vanuit het IWP-gebeuren.

KW - mkb

KW - innovatie

KW - onderzoeksvragen

KW - hoger onderwijs

KW - smes

KW - innovation

M3 - Report

VL - 2

BT - Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB

PB - Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences

ER -

Elema G. Opdrachtenboek IWP/Krachtig MKB: Kenniscentrum Biobased Economy Instituut voor Life Science & Technology . Research Centre Biobased Economy Hanze University of Applied Sciences, 2018. 27 p.