Onze vergeten methaanemissies

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

In "The Economist" verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?
Original languageDutch
Publication statusPublished - 12 Sep 2016

Cite this

@misc{fcc43a5749344767b067136cf7802661,
title = "Onze vergeten methaanemissies",
abstract = "In {"}The Economist{"} verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?",
keywords = "energie, energietransitie, methaan, emissie",
author = "Martien Visser",
year = "2016",
month = "9",
day = "12",
language = "Dutch",

}

Visser, M, Onze vergeten methaanemissies, 2016, Web publication/site.
Onze vergeten methaanemissies. Visser, Martien (Author). 2016.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Onze vergeten methaanemissies

AU - Visser, Martien

PY - 2016/9/12

Y1 - 2016/9/12

N2 - In "The Economist" verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?

AB - In "The Economist" verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?

KW - energie

KW - energietransitie

KW - methaan

KW - emissie

M3 - Web publication/site

ER -