Onze vergeten methaanemissies

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

In "The Economist" verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?
Original languageDutch
Publication statusPublished - 12 Sep 2016

Keywords

  Cite this

  @misc{fcc43a5749344767b067136cf7802661,
  title = "Onze vergeten methaanemissies",
  abstract = "In {"}The Economist{"} verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?",
  keywords = "energie, energietransitie, methaan, emissie",
  author = "Martien Visser",
  year = "2016",
  month = "9",
  day = "12",
  language = "Dutch",

  }

  Visser, M, Onze vergeten methaanemissies, 2016, Web publication/site.
  Onze vergeten methaanemissies. Visser, Martien (Author). 2016.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Onze vergeten methaanemissies

  AU - Visser, Martien

  PY - 2016/9/12

  Y1 - 2016/9/12

  N2 - In "The Economist" verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?

  AB - In "The Economist" verscheen recent een verhaal over emissies van methaan uit de gassector die sterk bijdragen aan de opwarming van de aarde. De auteur suggereert dat we maar beter steenkool kunnen gebruiken dan aardgas. Zoiets doet natuurlijk de alarmbellen rinkelen en prikkelt tegelijk de nieuwsgierigheid. Hoe zit dat eigenlijk?

  KW - energie

  KW - energietransitie

  KW - methaan

  KW - emissie

  M3 - Web publication/site

  ER -