Onze verborgen CO2-voetafdruk

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Iedereen weet het ondertussen. De emissies van Volkswagen diesels zijn in de praktijk veel hoger dan volgens de officiële meetprocedure wordt vastgesteld . De maatschappij spreekt hier schande van, rechtszaken zijn aangekondigd en inmiddels heeft Volkswagen aangegeven dat ze een einde maakt aan deze praktijken. Wat maar weinigen beseffen is dat er met onze nationale broeikasgasemissie ongeveer hetzelfde aan de hand is.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 15 Oct 2015

Keywords

  Cite this

  @misc{dfcb532ffa134526ae70661ceadd5e25,
  title = "Onze verborgen CO2-voetafdruk",
  abstract = "Iedereen weet het ondertussen. De emissies van Volkswagen diesels zijn in de praktijk veel hoger dan volgens de offici{\"e}le meetprocedure wordt vastgesteld . De maatschappij spreekt hier schande van, rechtszaken zijn aangekondigd en inmiddels heeft Volkswagen aangegeven dat ze een einde maakt aan deze praktijken. Wat maar weinigen beseffen is dat er met onze nationale broeikasgasemissie ongeveer hetzelfde aan de hand is.",
  keywords = "klimaat, energietransitie, co2",
  author = "Martien Visser",
  year = "2015",
  month = "10",
  day = "15",
  language = "Dutch",

  }

  Visser, M, Onze verborgen CO2-voetafdruk, 2015, Web publication/site.
  Onze verborgen CO2-voetafdruk. Visser, Martien (Author). 2015.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Onze verborgen CO2-voetafdruk

  AU - Visser, Martien

  PY - 2015/10/15

  Y1 - 2015/10/15

  N2 - Iedereen weet het ondertussen. De emissies van Volkswagen diesels zijn in de praktijk veel hoger dan volgens de officiële meetprocedure wordt vastgesteld . De maatschappij spreekt hier schande van, rechtszaken zijn aangekondigd en inmiddels heeft Volkswagen aangegeven dat ze een einde maakt aan deze praktijken. Wat maar weinigen beseffen is dat er met onze nationale broeikasgasemissie ongeveer hetzelfde aan de hand is.

  AB - Iedereen weet het ondertussen. De emissies van Volkswagen diesels zijn in de praktijk veel hoger dan volgens de officiële meetprocedure wordt vastgesteld . De maatschappij spreekt hier schande van, rechtszaken zijn aangekondigd en inmiddels heeft Volkswagen aangegeven dat ze een einde maakt aan deze praktijken. Wat maar weinigen beseffen is dat er met onze nationale broeikasgasemissie ongeveer hetzelfde aan de hand is.

  KW - klimaat

  KW - energietransitie

  KW - co2

  M3 - Web publication/site

  ER -