Ongedeeld, verbindend vakmanschap

Louis Polstra, Johny Vanschoren, Rik van Berkel, Martijn van Emmerik

Research output: Book/ReportReportProfessional

139 Downloads (Pure)

Abstract

Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages24
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Polstra, L., Vanschoren, J., van Berkel, R., & van Emmerik, M. (2014). Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen.
Polstra, Louis ; Vanschoren, Johny ; van Berkel, Rik ; van Emmerik, Martijn. / Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 24 p.
@book{1208e8ecc8d8412d8d2c43003f889b10,
title = "Ongedeeld, verbindend vakmanschap",
abstract = "Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.",
keywords = "gemeenten overheid, sociale diensten, re-integratie",
author = "Louis Polstra and Johny Vanschoren and {van Berkel}, Rik and {van Emmerik}, Martijn",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Polstra, L, Vanschoren, J, van Berkel, R & van Emmerik, M 2014, Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen.

Ongedeeld, verbindend vakmanschap. / Polstra, Louis; Vanschoren, Johny; van Berkel, Rik; van Emmerik, Martijn.

Hanzehogeschool Groningen, 2014. 24 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Ongedeeld, verbindend vakmanschap

AU - Polstra, Louis

AU - Vanschoren, Johny

AU - van Berkel, Rik

AU - van Emmerik, Martijn

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.

AB - Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.

KW - gemeenten overheid

KW - sociale diensten

KW - re-integratie

M3 - Report

BT - Ongedeeld, verbindend vakmanschap

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Polstra L, Vanschoren J, van Berkel R, van Emmerik M. Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 24 p.