Ongedeeld, verbindend vakmanschap

Louis Polstra, Johny Vanschoren, Rik van Berkel, Martijn van Emmerik

Research output: Book/ReportReportProfessional

133 Downloads (Pure)

Abstract

Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages24
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  Polstra, L., Vanschoren, J., van Berkel, R., & van Emmerik, M. (2014). Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen.
  Polstra, Louis ; Vanschoren, Johny ; van Berkel, Rik ; van Emmerik, Martijn. / Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 24 p.
  @book{1208e8ecc8d8412d8d2c43003f889b10,
  title = "Ongedeeld, verbindend vakmanschap",
  abstract = "Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.",
  keywords = "gemeenten overheid, sociale diensten, re-integratie",
  author = "Louis Polstra and Johny Vanschoren and {van Berkel}, Rik and {van Emmerik}, Martijn",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Polstra, L, Vanschoren, J, van Berkel, R & van Emmerik, M 2014, Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen.

  Ongedeeld, verbindend vakmanschap. / Polstra, Louis; Vanschoren, Johny; van Berkel, Rik; van Emmerik, Martijn.

  Hanzehogeschool Groningen, 2014. 24 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Ongedeeld, verbindend vakmanschap

  AU - Polstra, Louis

  AU - Vanschoren, Johny

  AU - van Berkel, Rik

  AU - van Emmerik, Martijn

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.

  AB - Met deze paper willen we recht doen aan deze omissie. Na een uiteen-zetting van wat te verstaan onder vakmanschap van re-integratie-dienstverlening besteden we aandacht aan drie generieke vaardigheden die we in onze onderzoeken zijn tegengekomen. We illustreren dit aan de hand van onderzoek naar dienstverlening aan werkzoekenden en aan werkgevers. We ronden de paper af met een uiteenzetting over hoe de generieke vaardigheden een plek kunnen krijgen in scholing en professionalisering.

  KW - gemeenten overheid

  KW - sociale diensten

  KW - re-integratie

  M3 - Report

  BT - Ongedeeld, verbindend vakmanschap

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Polstra L, Vanschoren J, van Berkel R, van Emmerik M. Ongedeeld, verbindend vakmanschap. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 24 p.