Onderzoeksleerlijn

Annelies Kassenberg, Herman Veenker, Frank Assies

Research output: Book/ReportReportProfessional

46 Downloads (Pure)

Abstract

Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages3
Publication statusPublished - 2013

Cite this

Kassenberg, A., Veenker, H., & Assies, F. (2013). Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen.
Kassenberg, Annelies ; Veenker, Herman ; Assies, Frank. / Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 3 p.
@book{99e2eb6b306b4f9d8f5562ed706ea9c7,
title = "Onderzoeksleerlijn",
abstract = "Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.",
keywords = "pedagogische academies, toegepast onderzoek",
author = "Annelies Kassenberg and Herman Veenker and Frank Assies",
year = "2013",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Kassenberg, A, Veenker, H & Assies, F 2013, Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen.

Onderzoeksleerlijn. / Kassenberg, Annelies; Veenker, Herman; Assies, Frank.

Hanzehogeschool Groningen, 2013. 3 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Onderzoeksleerlijn

AU - Kassenberg, Annelies

AU - Veenker, Herman

AU - Assies, Frank

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.

AB - Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.

KW - pedagogische academies

KW - toegepast onderzoek

M3 - Report

BT - Onderzoeksleerlijn

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Kassenberg A, Veenker H, Assies F. Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 3 p.