Onderzoeksleerlijn

Annelies Kassenberg, Herman Veenker, Frank Assies

Research output: Book/ReportReportProfessional

36 Downloads (Pure)

Abstract

Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages3
Publication statusPublished - 2013

Keywords

  Cite this

  Kassenberg, A., Veenker, H., & Assies, F. (2013). Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen.
  Kassenberg, Annelies ; Veenker, Herman ; Assies, Frank. / Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 3 p.
  @book{99e2eb6b306b4f9d8f5562ed706ea9c7,
  title = "Onderzoeksleerlijn",
  abstract = "Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.",
  keywords = "pedagogische academies, toegepast onderzoek",
  author = "Annelies Kassenberg and Herman Veenker and Frank Assies",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Kassenberg, A, Veenker, H & Assies, F 2013, Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen.

  Onderzoeksleerlijn. / Kassenberg, Annelies; Veenker, Herman; Assies, Frank.

  Hanzehogeschool Groningen, 2013. 3 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Onderzoeksleerlijn

  AU - Kassenberg, Annelies

  AU - Veenker, Herman

  AU - Assies, Frank

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.

  AB - Een goede leerkracht is een nieuwsgierige leerkracht die zichzelf en zijn omgeving kritisch kan bekijken en beoordelen. Vanuit die overtuiging heeft de Pedagogische Academie van de Hanzehogeschool vanaf dit schooljaar een zelfstandige leerlijn praktijkgericht onderzoek in het curriculum opgenomen. Vanaf het huidige schooljaar leren studenten elk studiejaar opbouwend de kneepjes van toegepast onderzoek zodat zij straks in hun eigen schoolpraktijk kunnen werken aan de duurzame verbetering van hun eigen vaardigheden en de kwaliteit van het onderwijs.

  KW - pedagogische academies

  KW - toegepast onderzoek

  M3 - Report

  BT - Onderzoeksleerlijn

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Kassenberg A, Veenker H, Assies F. Onderzoeksleerlijn. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 3 p.