Oma, hoeveel bomen maken een bos?

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

18 Downloads (Pure)

Abstract

Hoe gaat de ene mijlpaal over in de andere, en hoe hangen deze transities in de interactie, de taal en het denken met elkaar samen? De ontwikkeling van kinderen kan positief beïnvloed worden door het geven van goede opvoeding, opvang, onderwijs en zorg. Wanneer we inzicht krijgen in de samenhang tussen interactie, taal en denken, kunnen we de basisvoorzieningen en zorg voor kinderen optimaliseren.
Original languageDutch
Title of host publicationTalentvol opgroeien
Subtitle of host publicationacht jaar lectoraat Integraal Jeugdbeleid
PublisherHanzehogeschool Groningen
Pages36-37
Publication statusPublished - Sep 2014

Keywords

  Cite this

  Luinge, M. (2014). Oma, hoeveel bomen maken een bos? In Talentvol opgroeien: acht jaar lectoraat Integraal Jeugdbeleid (pp. 36-37). Hanzehogeschool Groningen.
  Luinge, Margreet. / Oma, hoeveel bomen maken een bos?. Talentvol opgroeien: acht jaar lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Hanzehogeschool Groningen, 2014. pp. 36-37
  @inbook{9b8515b85a52495ea72ef01368257c77,
  title = "Oma, hoeveel bomen maken een bos?",
  abstract = "Hoe gaat de ene mijlpaal over in de andere, en hoe hangen deze transities in de interactie, de taal en het denken met elkaar samen? De ontwikkeling van kinderen kan positief be{\"i}nvloed worden door het geven van goede opvoeding, opvang, onderwijs en zorg. Wanneer we inzicht krijgen in de samenhang tussen interactie, taal en denken, kunnen we de basisvoorzieningen en zorg voor kinderen optimaliseren.",
  keywords = "taalontwikkeling",
  author = "Margreet Luinge",
  year = "2014",
  month = "9",
  language = "Dutch",
  pages = "36--37",
  booktitle = "Talentvol opgroeien",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Luinge, M 2014, Oma, hoeveel bomen maken een bos? in Talentvol opgroeien: acht jaar lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Hanzehogeschool Groningen, pp. 36-37.

  Oma, hoeveel bomen maken een bos? / Luinge, Margreet.

  Talentvol opgroeien: acht jaar lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Hanzehogeschool Groningen, 2014. p. 36-37.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Oma, hoeveel bomen maken een bos?

  AU - Luinge, Margreet

  PY - 2014/9

  Y1 - 2014/9

  N2 - Hoe gaat de ene mijlpaal over in de andere, en hoe hangen deze transities in de interactie, de taal en het denken met elkaar samen? De ontwikkeling van kinderen kan positief beïnvloed worden door het geven van goede opvoeding, opvang, onderwijs en zorg. Wanneer we inzicht krijgen in de samenhang tussen interactie, taal en denken, kunnen we de basisvoorzieningen en zorg voor kinderen optimaliseren.

  AB - Hoe gaat de ene mijlpaal over in de andere, en hoe hangen deze transities in de interactie, de taal en het denken met elkaar samen? De ontwikkeling van kinderen kan positief beïnvloed worden door het geven van goede opvoeding, opvang, onderwijs en zorg. Wanneer we inzicht krijgen in de samenhang tussen interactie, taal en denken, kunnen we de basisvoorzieningen en zorg voor kinderen optimaliseren.

  KW - taalontwikkeling

  M3 - Chapter

  SP - 36

  EP - 37

  BT - Talentvol opgroeien

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Luinge M. Oma, hoeveel bomen maken een bos? In Talentvol opgroeien: acht jaar lectoraat Integraal Jeugdbeleid. Hanzehogeschool Groningen. 2014. p. 36-37