Nieuwe verbintenissen: contouren van een ander meerstromenland

Leni Beukema, Ivo Kuijpers, Kick van der Pol

Research output: Book/ReportBookAcademic

18 Downloads (Pure)

Abstract

In de turbulentie waarin onze samenleving zich bevindt, staan zekerheden op vele terreinen ter discussie: het gaat om arbeid, zorg, wonen, mobiliteit, et cetera. Die terreinen zijn zodanig met elkaar verweven, dat het inmiddels niet meer volstaat om oplossingen op de oude, vertrouwde wijze te bedenken en uit te voeren. Ondertussen ontstaan er kansen voor vernieuwende projecten en zien we die vernieuwing ontstaan, zoals de inkoopcoöperaties voor energie maar ook buurtzorg laten zien.
Original languageDutch
PublisherDe Graaff
Number of pages132
ISBN (Print)978-90-822749-0-5
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  Beukema, L., Kuijpers, I., & van der Pol, K. (2014). Nieuwe verbintenissen: contouren van een ander meerstromenland. De Graaff.
  Beukema, Leni ; Kuijpers, Ivo ; van der Pol, Kick. / Nieuwe verbintenissen : contouren van een ander meerstromenland. De Graaff, 2014. 132 p.
  @book{a0d3613a09504848a1953e61baca7815,
  title = "Nieuwe verbintenissen: contouren van een ander meerstromenland",
  abstract = "In de turbulentie waarin onze samenleving zich bevindt, staan zekerheden op vele terreinen ter discussie: het gaat om arbeid, zorg, wonen, mobiliteit, et cetera. Die terreinen zijn zodanig met elkaar verweven, dat het inmiddels niet meer volstaat om oplossingen op de oude, vertrouwde wijze te bedenken en uit te voeren. Ondertussen ontstaan er kansen voor vernieuwende projecten en zien we die vernieuwing ontstaan, zoals de inkoopco{\"o}peraties voor energie maar ook buurtzorg laten zien.",
  keywords = "participatiewet, sociale zekerheid, decentralisatie",
  author = "Leni Beukema and Ivo Kuijpers and {van der Pol}, Kick",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  isbn = "978-90-822749-0-5",
  publisher = "De Graaff",

  }

  Beukema, L, Kuijpers, I & van der Pol, K 2014, Nieuwe verbintenissen: contouren van een ander meerstromenland. De Graaff.

  Nieuwe verbintenissen : contouren van een ander meerstromenland. / Beukema, Leni; Kuijpers, Ivo; van der Pol, Kick.

  De Graaff, 2014. 132 p.

  Research output: Book/ReportBookAcademic

  TY - BOOK

  T1 - Nieuwe verbintenissen

  T2 - contouren van een ander meerstromenland

  AU - Beukema, Leni

  AU - Kuijpers, Ivo

  AU - van der Pol, Kick

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - In de turbulentie waarin onze samenleving zich bevindt, staan zekerheden op vele terreinen ter discussie: het gaat om arbeid, zorg, wonen, mobiliteit, et cetera. Die terreinen zijn zodanig met elkaar verweven, dat het inmiddels niet meer volstaat om oplossingen op de oude, vertrouwde wijze te bedenken en uit te voeren. Ondertussen ontstaan er kansen voor vernieuwende projecten en zien we die vernieuwing ontstaan, zoals de inkoopcoöperaties voor energie maar ook buurtzorg laten zien.

  AB - In de turbulentie waarin onze samenleving zich bevindt, staan zekerheden op vele terreinen ter discussie: het gaat om arbeid, zorg, wonen, mobiliteit, et cetera. Die terreinen zijn zodanig met elkaar verweven, dat het inmiddels niet meer volstaat om oplossingen op de oude, vertrouwde wijze te bedenken en uit te voeren. Ondertussen ontstaan er kansen voor vernieuwende projecten en zien we die vernieuwing ontstaan, zoals de inkoopcoöperaties voor energie maar ook buurtzorg laten zien.

  KW - participatiewet

  KW - sociale zekerheid

  KW - decentralisatie

  M3 - Book

  SN - 978-90-822749-0-5

  BT - Nieuwe verbintenissen

  PB - De Graaff

  ER -

  Beukema L, Kuijpers I, van der Pol K. Nieuwe verbintenissen: contouren van een ander meerstromenland. De Graaff, 2014. 132 p.