Nieuw-Balinge in 2011: Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

39 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge" van J. Rozema (2012).
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages82
Publication statusPublished - 2012

Keywords

  Cite this

  @book{e6bc2e34aa624b8c882bc3c9a7398ac4,
  title = "Nieuw-Balinge in 2011: Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving?",
  abstract = "In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport {"}Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge{"} van J. Rozema (2012).",
  keywords = "dorpen, leefbaarheid, leefomgeving",
  author = "Jannie Rozema",
  year = "2012",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Nieuw-Balinge in 2011 : Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? / Rozema, Jannie.

  Hanzehogeschool Groningen, 2012. 82 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Nieuw-Balinge in 2011

  T2 - Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving?

  AU - Rozema, Jannie

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge" van J. Rozema (2012).

  AB - In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge" van J. Rozema (2012).

  KW - dorpen

  KW - leefbaarheid

  KW - leefomgeving

  M3 - Report

  BT - Nieuw-Balinge in 2011

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -