Nieuw-Balinge in 2011: Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

44 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge" van J. Rozema (2012).
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages82
Publication statusPublished - 2012

Cite this

@book{e6bc2e34aa624b8c882bc3c9a7398ac4,
title = "Nieuw-Balinge in 2011: Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving?",
abstract = "In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport {"}Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge{"} van J. Rozema (2012).",
keywords = "dorpen, leefbaarheid, leefomgeving",
author = "Jannie Rozema",
year = "2012",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Nieuw-Balinge in 2011 : Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving? / Rozema, Jannie.

Hanzehogeschool Groningen, 2012. 82 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Nieuw-Balinge in 2011

T2 - Hoe waarderen inwoners van Nieuw-Balinge hun leefomgeving?

AU - Rozema, Jannie

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge" van J. Rozema (2012).

AB - In opdracht van Vereniging Plaatselijk Belang De Vooruitgang in Nieuw-Balinge is onderzoek gedaan onder inwoners van Nieuw-Balinge (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Plaatselijk Belang De Voortuitgang te adviseren over hoe de kwaliteit van de leef- en woonomgeving te verbeteren. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Veur en deur ons saomen. Advies voor Nieuw-Balinge" van J. Rozema (2012).

KW - dorpen

KW - leefbaarheid

KW - leefomgeving

M3 - Report

BT - Nieuw-Balinge in 2011

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -