Niehove anno 2011: hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

24 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0" van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages62
Publication statusPublished - Jun 2011

Keywords

  Cite this

  @book{2d211f4a9bf046f391764394bf139ef1,
  title = "Niehove anno 2011: hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving?",
  abstract = "In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport {"}Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0{"} van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).",
  keywords = "dorpen, leefomgeving, leefbaarheid",
  author = "Jannie Rozema and {van den Beemt}, Annette",
  year = "2011",
  month = "6",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Niehove anno 2011 : hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? / Rozema, Jannie; van den Beemt, Annette.

  Hanzehogeschool Groningen, 2011. 62 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Niehove anno 2011

  T2 - hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving?

  AU - Rozema, Jannie

  AU - van den Beemt, Annette

  PY - 2011/6

  Y1 - 2011/6

  N2 - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0" van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).

  AB - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0" van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).

  KW - dorpen

  KW - leefomgeving

  KW - leefbaarheid

  M3 - Report

  BT - Niehove anno 2011

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -