Niehove anno 2011: hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving?

Research output: Book/ReportReportProfessional

37 Downloads (Pure)

Abstract

In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0" van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages62
Publication statusPublished - Jun 2011

Cite this

@book{2d211f4a9bf046f391764394bf139ef1,
title = "Niehove anno 2011: hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving?",
abstract = "In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport {"}Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0{"} van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).",
keywords = "dorpen, leefomgeving, leefbaarheid",
author = "Jannie Rozema and {van den Beemt}, Annette",
year = "2011",
month = "6",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Niehove anno 2011 : hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving? / Rozema, Jannie; van den Beemt, Annette.

Hanzehogeschool Groningen, 2011. 62 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Niehove anno 2011

T2 - hoe waarderen inwoners van Niehove hun leefomgeving?

AU - Rozema, Jannie

AU - van den Beemt, Annette

PY - 2011/6

Y1 - 2011/6

N2 - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0" van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).

AB - In opdracht van de Vereniging Dorpsbelangen Niehove is onderzoek gedaan onder inwoners van Niehove (vanaf 6 jaar) hoe zij hun leefomgeving waarderen. In dit onderzoek zijn vier domeinen betrokken die bepalend zijn voor de beleving van leefbaarheid: het wonen en de woonomgeving, het voorzieningenniveau, het sociale klimaat en het organiserend vermogen van de dorpsgemeenschap. Het doel van dit onderzoek was om de Vereniging Dorpsbelangen Niehove te adviseren over de inhoud van een nog op te stellen dorpsvisie. Die adviezen zijn te vinden in het rapport "Rustig blijven wonen in Niehove. Advies voor Niehove 3.0" van J. Rozema en A. Tjeerdsma (2011).

KW - dorpen

KW - leefomgeving

KW - leefbaarheid

M3 - Report

BT - Niehove anno 2011

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -