Music in the hospital

Research output: Other contributionOther research output

Abstract

Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyykönen maakt als violiste én in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.
Original languageEnglish
Media of outputHAendeKunsten.nl
Publication statusPublished - 19 Jan 2017

Keywords

  • hospitals
  • music
  • wellbeing

Cite this

@misc{00e562c969dd40e0b261d666a9911121,
title = "Music in the hospital",
abstract = "Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyyk{\"o}nen maakt als violiste {\'e}n in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.",
keywords = "hospitals , music, wellbeing, ziekenhuizen, muziek, welzijn",
author = "Krista Pyyk{\"o}nen",
year = "2017",
month = "1",
day = "19",
language = "English",
type = "Other",

}

Music in the hospital. / Pyykönen, Krista.

2017, Blogpost.

Research output: Other contributionOther research output

TY - GEN

T1 - Music in the hospital

AU - Pyykönen, Krista

PY - 2017/1/19

Y1 - 2017/1/19

N2 - Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyykönen maakt als violiste én in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.

AB - Meaningful Music in Health Care (MiMiC) is een bijzonder samenwerkingsproject van een chirurgisch onderzoeksteam van het UMCG-ziekenhuis en het Lectoraat Lifelong Learning in Music van het Prins Claus Conservatorium. De Finse violiste Krista Pyykönen maakt als violiste én in het kader van haar promotieonderzoek deel uit van het onderzoekteam.

KW - hospitals

KW - music

KW - wellbeing

KW - ziekenhuizen

KW - muziek

KW - welzijn

M3 - Other contribution

ER -