Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Commissioning bodyGemeente Groningen
Number of pages80
Publication statusPublished - Jun 2015

Keywords

  Cite this

  Doornenbal, J., Bresser, W., & Pauwels, H. (2015). Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Doornenbal, Jeannette ; Bresser, Wanda ; Pauwels, Henriëtte. / Monitor Vensterscholen Groningen : tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 80 p.
  @book{83a8fdc0ae1b46b3916a5db7ad81d01c,
  title = "Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015",
  abstract = "In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.",
  keywords = "vensterscholen, evaluatie",
  author = "Jeannette Doornenbal and Wanda Bresser and Henri{\"e}tte Pauwels",
  year = "2015",
  month = "6",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Doornenbal, J, Bresser, W & Pauwels, H 2015, Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

  Monitor Vensterscholen Groningen : tussenrapportage eerste meting 2015. / Doornenbal, Jeannette; Bresser, Wanda; Pauwels, Henriëtte.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 80 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Monitor Vensterscholen Groningen

  T2 - tussenrapportage eerste meting 2015

  AU - Doornenbal, Jeannette

  AU - Bresser, Wanda

  AU - Pauwels, Henriëtte

  PY - 2015/6

  Y1 - 2015/6

  N2 - In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

  AB - In het voorjaar van 2015 vond de eerste meting van de monitor vensterscholen 2.0 plaats, met als doel: zicht krijgen op de resultaten en processen van de Nieuw Impuls Vensterscholen 2.0 en de vensterschoolontwikkeling in het algemeen. De vensterschooldirecteuren en hun kernpartners beoordelen hierbij de pijlers: het pedagogisch fundament, de ouderbetrokkenheid, doorgaande ontwikkelingslijn en ondersteuning en zorg. Daarnaast is er gekeken naar de randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

  KW - vensterscholen

  KW - evaluatie

  M3 - Report

  BT - Monitor Vensterscholen Groningen

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  ER -

  Doornenbal J, Bresser W, Pauwels H. Monitor Vensterscholen Groningen: tussenrapportage eerste meting 2015. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2015. 80 p.