Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016

Research output: Book/ReportReportProfessional

33 Downloads (Pure)

Abstract

De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing
Number of pages107
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  Cite this

  Doornenbal, J., & Pauwels, H. (2016). Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.
  Doornenbal, Jeannette ; Pauwels, Henriëtte. / Monitor Vensterscholen Groningen : eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 107 p.
  @book{53b90aa8545947b7a4ad4f7f5dc099a5,
  title = "Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016",
  abstract = "De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.",
  keywords = "vensterscholen , groningen, monitoring",
  author = "Jeannette Doornenbal and Henri{\"e}tte Pauwels",
  year = "2016",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing",

  }

  Doornenbal, J & Pauwels, H 2016, Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing.

  Monitor Vensterscholen Groningen : eindrapportage 2016. / Doornenbal, Jeannette; Pauwels, Henriëtte.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 107 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Monitor Vensterscholen Groningen

  T2 - eindrapportage 2016

  AU - Doornenbal, Jeannette

  AU - Pauwels, Henriëtte

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

  AB - De gemeente Groningen heeft besloten een Nieuwe Impuls te geven aan de vensterscholen in Groningen. De vensterscholen konden hier een aanvraag voor doen en in deze eindrapportage zijn de opbrengsten van twee jaar Nieuwe Impuls leesbaar. In juni 2015 is n.a.v. de eerste meting een tussenrapportage geschreven. In dit rapport worden de resultaten van de eerste en tweede meting met elkaar vergeleken. Hoe staan de vensterscholen ervoor op het gebied van opbrengsten processen en de algemene vensterschoolontwikkeling. Hierbij ligt de focus op het pedagogisch fundament, doorgaande lijn, ouderbetrokkenheid, ondersteuning en zorg, randvoorwaarden en de interprofessionele samenwerking.

  KW - vensterscholen

  KW - groningen

  KW - monitoring

  M3 - Report

  BT - Monitor Vensterscholen Groningen

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing

  ER -

  Doornenbal J, Pauwels H. Monitor Vensterscholen Groningen: eindrapportage 2016. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Centre of Expertise Healthy Ageing, 2016. 107 p.